subota, 9. decembra 2023.

Gagić: Grejanje neće poskupeti u ovoj grejnoj sezoni

Objavljeno: 16. oktobra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradska toplana, foto: Patak online
Gradska toplana, foto: Patak online

VALJEVO- Valjevska toplana je počela da greje stanove i poslovne prostore na daljinskom sistemu grejanja. Direktor Gradske toplane Janko Gagić kaže da se cena grejanja u ovoj sezoni neće menjati, iako su dužni da formalno podnesu zahtev za povećanje cene grejanja.

„U Valjevu neće biti povećanje cene grejanja. Mi po metodologiji moramo podneti Gradskoj upravi zahtev za povećanje cene grejanja, jer je gas poskupeo u maju i najavljeno je novo poskupljenje gasa u novembru. Međutim, onoliko koliko bude trebalo da se doplati, iza toga će stati grad Valjevo, odnosno gradonačelnik ima volju da izađe u susret građanima da ne poskupljuje grejanje, jer su prošle godine bila dva poskupljenja“, rekao je Gagić za Televiziju Valjevo plus.

Janko Gagić, foto: Patak online (arhiva)

“Toplana” je pred početak grejne sezone obavila tople probe, tokom kojih su uočeni određeni problemi u nekim delovima grada, ali su oni rešeni.

Tokom ove grejne sezone na daljinski sistem grejanja biće priključena valjevska kasarna „Živojin Mišić“.

U Toplani kažu da su potpisali ugovor o kontinuiranoj isporuci komprimovanog gasa za novu grejnu sezonu.

Jedan komentar na “Gagić: Grejanje neće poskupeti u ovoj grejnoj sezoni

  1. Trebalo bi izvrsiti anketu zainteresovanih za prikljucenje na gradsku toplanu u glavnoj ulici.Sramota da nema grejanje u Karadjordjevoj 101,isto tako ponude treba da budu prihvatljive ,treba ukinuti sto vise individualnih lozista zbog zagadjenja grada.Sabac je dobar primer.Hvala

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *