četvrtak, 13. juna 2024.

Gimnazijalci prodaju osmomartovske čestitke, a novac ide porodilištu

Objavljeno: 7. marta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U susret Međunarodnom danu žena, 8. martu, mladi Valjevci su i ovoga puta pokazali svoju humanost. Naime, šestoro učenika Valjevske gimnazije je došlo na ideju da bi mogli da pomognu u prikupljanju novca za obnovu ginekologije i porodilišta i priključe se humanitarnoj akciji „Rodi se na lepom mestu“!

Aleksa Gojković, Marina Gajić, Andrijana Matić, Tereza Bajić, Nikola Radojičić i Tamara Ristanović su osmislili lepu i kreativnu akciju, uz puno mašte, malo volje i truda učinili pravi gest humanosti. Oni su napravili čestitke koje prodaju uoči 8. marta, a sav prihod će uplatiti za akciju „Rodi se na lepom mestu“.

„Mladi su pokazali visok stepen humanosti i svesti da naše malo može biti veliko kada se uključi puno ljudi! Krug prijatelja ove humane akcije se svakog dana širi i srećni smo što pored uglednih ljudi, privrednika, ljudi svih profesija, sve je više mladih iz našeg grada u ovoj našoj zajedničkoj porodici! Zahvaljujemo im se od srca“, navodi se u saopštenju za javnost udruženja „Rodi se na lepom mestu“.

Svi zainteresovani, ukoliko žele da pomognu u opremanju odeljenja ginekologije, to mogu da učine uplatom na račun Udruženja “Rodi se na lepom mestu” na dinarski račun: 265691031000090794 ili devizni račun: RS35265100000021220159.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *