utorak, 23. aprila 2024.

Gojković pozvao građane da podrže Vučića 26. maja u Beogradu

Objavljeno: 17. maja 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradonačelnik Lazar Gojković, foto: Grad Valjevo
Gradonačelnik Lazar Gojković, foto: Grad Valjevo

VALJEVO- Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković saopštio je da Valjevo nije više na margini i da Valjevci više nisu zaboravljeni kao što je to nekada bio slučaj i pozvao građane grada na Kolubari da 26. maja u Beogradu podrže Aleksandra Vučića.

„Zato kao gradonačelnik, jedan od Vas, pozivam sve ljude koji dele vrednosti kojima se kao građani ovog grada ponosimo, da 26. maja pružimo podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ispred Narodne skupštine u Beogradu isto onako kako je Valjevu pružena podrška za sve navedene projekte koji naš grad čine boljim i lepšim mestom za život“, navedeno je u saopštenju za javnost Lazara Gojkovića, koje je stiglo iz Srpske napredne stranke, a koje prenosimo u celosti.

„Valjevo je konačno grad u koji se dolazi i grad koji se ubrzano razvija. Ozbiljne investicione projekte koje trenutno realizujemo i koji će oslikati jednu drugačiju, uspešniju budućnost našeg grada, realizujemo zahvaljujući podršci Vlade Srbije i razvojnoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naš grad više nije na margini i Valjevci više nisu zaboravljeni kao što je to nekada bio slučaj. U Valjevo će se uskoro dolaziti brzim trakama, dolaziti da se ostane i bude deo njegove budućnosti. U našoj industrijskoj zoni svoje fabričke pogone već je pokrenuo jedan (Bizerba), a u junu to će učiniti i drugi veliki investitor Hansgrohe. Dokaz razvojnog upravljanja gradskim budžetom i ulaganja države omogućila su da još jedan investitor Hisense Gorenje proširi svoje kapacitete. Kroz tu zonu,koja je nekada bila pusta poljana, a sada odredište  za sve one koji žele da rade, vrlo brzo doći će nam gasovod, potpisani su ugovori za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda . Napušteni projekat kog su se Valjevci stideli, Gerontološki centar do kraja godine primiće prve korisnike. Valjevo će uskoro imati tri nova obdaništa, za svu našu decu bez razlike.

Politika predsednika Vučića nam sugeriše jedinstvo i nepodeljenost koja donosi dobrobit svim građanima. U tom pravcu idu sva naša zajednička ulaganja. Politika koja nam poručuje da čuvamo grad u kom generacijama žive dobri, pošteni i vredni ljudi. Ljudi koji zajedno dele radost, uspehe ali i tugu i padove. To naše zajedništvo, jedinstveno valjevsko, sačuvalo je naš duh i na njemu gradimo budućnost za sve generacije koje dolaze.

Zato kao gradonačelnik, jedan od Vas, pozivam sve ljude koji dele vrednosti kojima se kao građani ovog grada ponosimo, da 26. maja pružimo podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ispred Narodne skupštine u Beogradu isto onako kako je Valjevu pružena podrška za sve navedene projekte koji naš grad čine boljim i lepšim mestom za život“, navodi se u saopštenju za javnost predsednika Gradskog odbora SNS u Valjevu Lazara Gojkovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *