utorak, 25. juna 2024.

Grad ipak odlučio da organizuje doček Nove godine

Objavljeno: 14. decembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Čelnici Valjeva su u poslednji čas odlučili da ipak organizuju novogodišnji koncert na otvorenom. Kako saznajemo, Centar za kulturu danas će raspisati javnu nabavku za organizovanje dočeka Nove godine u Valjevu. Pojedini mediji spekulišu da će u 2016. godinu Valjevce uvesti Vlado Georgijev, a da li će tako biti, to će biti poznato po završetku javne nabavke.U Gradskoj upravi za sada nisu želeli da iznose nikakve informacije o dočeku Nove godine na otvorenom, a kako saznajemo, na ovaj korak su se odlučili posle sugestija mnogobrojnih građana koji smatraju da Valjevo zaslužuje da ima kvalitetan doček na otvorenom u novogodišnjoj noći. Prema prvobitnoj najavi, za novogodišnji program je u gradskoj kasi obezbedjeno milion dinara, ali kako saznajemo, dodatni novac će biti obezbeđen iz tekuće budžetske rezerve, a očekuje se i pomoć donatora.

Pre 12 dana načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić je za “Patak” rekao da dočeka na otvorenom neće biti, te da će biti organizovan program za najmlađe. Zbog čega gradska vlast nije na vreme razmišljala o dočeku Nove 2016. godine, zbog čega se planovi menjaju iz časa u čas i to 15-ak dana pre ulaska u Novu godinu, odgovore na ta pitanja nismo dobili.

8 komentara na “Grad ipak odlučio da organizuje doček Nove godine

 1. Ovako se ponašaju neozbiljni ljudi. Setili su se da organizuju proslavu 17 dana pred Novu godinu! Da nisu naši bilo bi smešno, ali su to ljudi koji vode ovaj grad.

  10

  4
 2. Kad ste vec 17 dana pred docek resili da dresite kesu, dajte pare npr za orkestar Dejana Petrovica – Big Band (ili nesto sl.) ipak je to slavlje, truba je za veselje .. a uplakani neka sede gajbi i pustaju Georgijeva …

  5

  1
 3. Ovaj grad prosto vapi za legendom kao sto je Vlado Geogiev, i treba Valjevcim obezbediti kvalitetan docek sa Vladom!!!!!!

  0

  2
 4. JA SAM OČEKIVALA ANU BEKUTU! I CRVEN GAJTAN, PARDON, KONAC OKO …
  SAMO NAM DOČEK JOŠ FALI, OSTALO JE SVE POTAMAN! SRAMOTA…GDE SU DONATORI KAD SU GLADNI I HENDIKEPIRANI GRADJANI U PITANJU?

  8

  0
 5. Paaa kada bi bilo 6 proslava nove godine, mozda bi zelje delimicno bile ispunjene… Vlado Georgijev i Jos jedan Orkestar ce biti …

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *