subota, 20. aprila 2024.

Grad kupio 37 protivgradnih raketa

Objavljeno: 3. jula 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Grad Valjevo je kupio 37 protivgradnih raketa i ustupio ih Sektoru za vanredne situacije MUP Srbije. Vrednost ove nabavke je skoro 975.000 dinara, a najpovoljniju ponudu za protivgradne rakete dostavio je kruševački “Trajal”. Protivgradne rakete su kupljene jer u protivgradnim stanicama nema dovoljno raketa koje nabavlja država. Da bi se sprečile posledice grada i da bi sistem odbrane od grada bio efikasniji nabavljeno je 37 protivgradnih raketa za stanice na valjevskom području. Problem sa nedovoljnim brojem protivgradnih raketa imaju svi gradovi u Srbiji, jer u državnoj kasi nije obezbedjeno dozvoljno novca za odbranu od grada.

2 komentara na “Grad kupio 37 protivgradnih raketa

 1. Vasa informacija nije u potpunosti tacna.Prisustvovala sam otvaranju ponuda ispred Krusika i desilo se da su i Trajal i Krusik ponudili istu cenu za protivgradne rakete.Grad Valjevo se opredelio za Trajal zato sto je taj ponudjac dostavio ponudu dan ranije.

  0

  0
 2. Za nase Valjevo,Krusik je donirao 40 protivgradnih raketa,koje su isporucene u mesecu maju ove godine.A nase Valjevo,koje je upravo Krusik izgradio nema vise nikakvog interesa za ovu fabriku.Ocigledno , da je samo „interes“Grada za Krusik vazio, kada je fabrika mogla da gradi i daje (i za ono sto treba i za ono sto ne treba).
  Mogao bi Grad Valjevo nesto malo nauciti od Grada Cacka!

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *