utorak, 21. maja 2024.

Grad na Divčibarama organizuje doček 2018.

Objavljeno: 29. novembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine, saznaje portal Patak online. Kako nam je potvrđeno u Gradskoj upravi, poslednjeg dana decembra za najmlađe će biti organizovan program na platou ispred Centra za kulturu, dok koncerata na otvorenom neće biti ni ove godine. Za razliku od Valjeva, organizovanog dočeka će biti na vodećoj turističkoj destinaciji valjevskog kraja. Gradski čelnici su odlučili da iz gradske kase finansiraju doček 2018. godine na Divčibarama. U gradskoj kasi je za novogodišnji koncert na Divčibarama i dečje programe ispred Centra za kulturu u Valjevu namenjeno 2, 5 miliona dinara.

Centar za kulturu je raspisao javnu nabavku, vezanu za izvođače koji će učestvovati u novogodišnjem programu, koja je objavljena i na njihovom sajtu. Planirano je da novogodišnji koncert muzičkog sastava koji bude najpovoljniji traje dva sata i to 23-01 časova. U konkursnoj dokumentaciji je navedeno da mogu da se jave muzički sastavi koji imaju najmanje pet članova, sa muškim vokalom, da su na muzičkoj sceni duže od 25 godina, da imaju najmanje pet albuma, više od 1.000 nastupa, da su nagrađivani na domaćim festivalima i da je muzički sastav „tipa benda Osvajači ili odgovarajućeg benda istog žanra“.

Do 11. decembra biće poznato ko će goste na Divčibarama uvesti u 2018. godinu na dočeku koji organizuje Grad Valjevo.

2 komentara na “Grad na Divčibarama organizuje doček 2018.

  1. Pa ne znam za koga se organizuje docek na Divcibarima ??? Valjevci sasvim sigurno nece zapucati na Divcibare zbog koncerta !!!

    7

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *