sreda, 24. jula 2024.

Grad ’potukao’ Oglađenovac

Objavljeno: 14. maja 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevsko selo Oglađenovac pretrpelo je veliku šetetu od jučerašnjeg, nezapamćenog grada, koji je bez prekida padao punih pola sata! Po snimcima i slikama, koje su portalu Patak online dostavili žitelji tog sela, livade, njive i dvorišta su se potpuno zabelela i izgledala su kao da je pao sneg. U tom selu skoro da nema domaćinstva koje nije pretrpelo štetu, a na lice mesta danas bi trebalo da izađe komisija RHMZ, koja će napraviti zapisnik o načinjenoj šteti i proslediti ga Ministarstvu poljoprivrede. Takođe, građani štetu mogu da prijave Gradu Valjevu.

Meštani Oglađenovca kaži da ne pamte ovakav grad. „Do sada se dešavalo da grad pada nekoliko minuta, ali ovo je bilo strašno, grad je ’tukao’ punih pola sata, nismo znali šta nas je snašlo“, pričaju meštani Oglađenovca. Pored Oglađenovca, grad je padao i u valjevskim selima Lelić i Leskovice, ali slabijeg intenziteta i štete su manje nego u Oglađenovcu.

Strelci Protivgradsnog centra na Blizonjskom visu su juče ispalili 74 protivgradne rakete. Bez raketa su ostale tri protivgradne stanice u selima Brezovice, Leskovice i Blizonje. Kako nam je rečenom tokom dana protivgradnim raketama će biti „popunjene“ sve ove stanice, jer se danas i sutra najavljuje nestabilno vreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *