utorak, 23. jula 2024.

Građani plaćaju projekte koji su već realizovani

Objavljeno: 30. aprila 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- I u ovoj godini iz gradske kase će se finansirati projekti koji su već realizovani. Tako je aktuelna vlast nastavila praksu iz ranijih godina da budžetom opredeljuje novac za projekte koji su održani pre nego što je doneta odluka o tome koji projekti će biti finansirani iz gradske kase. Tako će, po nedavnoj odluci gradonačelnika Valjeva Stanka Terzića, građani Valjeva finansirati Sajam venčanja, koji je održan u februaru. Odluku o dodeli sredstava iz budžeta Valjeva organizatorima tog sajma koji je održan 14., 15. i 16. februara doneo je prvi čovek Valjeva 22. aprila! Istog dana gradonačelnik je potpisao odluku o tome da se novac iz gradske kase dodeli organizatorima već održane Tucijade u Oglađenovcu.

Ta praksa je nastavljena kada su u pitanju projekti iz drugih oblasti, pa je tako FK „Radnički“ dobio 200.000 dinara za Uskršnji turnir koji je održan pre nego što je doneta odluka koji projekti u oblasti sporta će se finansirati. Odluke o finanasiranju projekata iz oblasti sporta gradonačelnik Stanko Terzić je potpisao tek 28. aprila. Odgovor na pitanje  po kom osnovu iz gradske kase se finansiraju projekti koji su već realizovani od čelnika Valjeva nismo dobili. Prvi čovek grada Stanko Terzić nije želeo da govori o ovome, a u Gradskoj upravi su nas „prebacivali“ sa službenika na službenika i na kraju nismo dobili odgovor.

3 komentara na “Građani plaćaju projekte koji su već realizovani

 1. Jel se to Otpremnina otreznio, pa sad udara na Poćutu.Kasno je trežnjenje Otpremnina, Poćuta je već dogovorio sa Mikom da on bude gradonačelnik, znao si ti za Poćutine marifetluke i pre al ste bili ortaci, a sad ga Mika kupio da ostane u Direkciji.Kojis ste vi pokvarenjakovici.

  0

  0
 2. Kako si Otpremnina sejao, sad ćeš i da žanješ. Doveo te Poćuta sa njegovim Tajkunima, sad će i da te oteraju.

  0

  0
 3. Hoce neko ovog (cenzurisano) skloniti iz Gradske kuce… Otkada znam za njega vuce se po ovoj zgradi… Pustite mladje

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *