sreda, 24. jula 2024.

Gradonačelnik će imati tri pomoćnika

Objavljeno: 24. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Novoizabrani gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović imaće tri pomoćnika gradonačelnika, potvrđeno je portalu Patak online u Gradskoj upravi. Kako saznajemo, Gvozdenovović će imati dva pomoćnika iz redova naprednjaka i jednog iz SPS. Pomoćnici gradonačelnika biće dosadašnji gradonačelnik Stanko Terzić (SPS), kome je još nekoliko meseci ostalo do penzije, zatim poreski inspektor Saša Simić (SNS) i privatnik Miroslav Pimić (SNS). Kako saznajemo, gradonačelnik Gvozdenović će, najverovatnije, danas i formalno imenovati svoje pomoćnike, kojima će prvi radni dan biti u ponedeljak, 27. juna.

Slobodan Gvozdenović je planirao da postavi pet svojih pomoćnika, međutim, njegovu ideju nije podržao vrh stranke, tako da će, za sada, imati tri pomoćnika. Gradonačelnik može maksimalno da ima pet pomoćnika.

6 komentara na “Gradonačelnik će imati tri pomoćnika

  1. Poćuta doveo neku curicu da mu bude „šef kabineta“?! Ua sad je kažu u hodniku i čeka „gde treba da uskoči“ na mig. U kom to još gradu u Srbiji postoji „rezervni“ šef kabineta? Gradonačelnik Gvozdenović je imenovao svog šefa. Očito da Poćuta još nije shvatio da je on bio drugi a ne prvi na ovim izborima i da ne prihvata činjenicu da je dr Slobodan Gvozdenović gradonačelnik koji prvi i o svemu odlučuje.

   15

   4
   1. Kakva dva šefa kabineta? To nigde na svetu ne postoji. Gradonačelnik, dr Gvozdenović je imenovao Borka za svog šefa kabineta i nikakva druga osoba ne može u kabinetu da postoji. Šta to Poćuta pokušava preko te devojčice? Da „na mala vrata“ rije i stvara dvovlašće u Gradskoj upravi?

    6

    1
 1. Jedan je njegov stari politički borac Bradić, drugi je Boža papula e teećeg ne znam. Može biti onaj Goran sa viškom mozga.

  11

  11
 2. Zanimljiviji su mi pomoćnici Gradonačelnika. Koliko se može videti ni jednog nije imenovao dr Gvozdenović? SPS je predložio Terzića – do oktobra – novembra (pa kažu ode u zasluženu penziju), SNS je predložio Simića i Pimića (obojica sa Ubske kvote, ovaj drugi je i kum g. Glišića).
  Tako da od pristupne besede u kojoj Gradonačelnik ustvrdi da sledi prestanak zapošljavanja i dodeljivanja funkcija po kumovsko-burazersko-partijskoj i ko zna kojoj liniji, više ne stoji. Bila greška u tekstu.

  7

  0
 3. Jedno mesto Stanka Terzic kada ode ovaj u penziju devojci , prijateljici ko pita gradonacelnika on je sahovska figura ajte bre pustite ovu zajebanciju on zaposli jednog sefa kabineta i vozaca gvozdenovic ovaj ono ovo i sta ko j..e nas sto smo glasali .neka ovaj glisic i koristi sve jer ovaj mora sve da slusa razlozi poznati svima .

  5

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *