utorak, 28. maja 2024.

Gradonačelnik posetio prvorođene bebe u 2021. godini

Objavljeno: 29. januara 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Prve bebe rođene u 2021. godini Vukašina Kolarevićai Teodora Đakovića i njihove roditelje, posetio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Prvog januara u 11:04 časova, porodila se Ranković Ivana i rodila dečaka Vukašina. Za Srpsku Novu godinu u 00:12 časova, porodila se Đaković Ivana i rodila dečaka Teodora.

U skladu sa Odlukom o nagrađivanju porodica sa teritorije grada Valjeva, koje su prve dobile bebe 1. januara za Novu godinu i 14. januara za Srpsku Novu godinu,  gradonačelnik je obišao ove dve porodice i uručio im po 50.000 dinara, a bebe su darivane paketom kvalitetne kozmetike, flašica i ostalih potrepština za novorođenčad.

Gradonačelnik Lazar Gojković je čestitao roditeljima i poželeo im puno zdravlja i sreće u životu.

„Jedna od najlepših dužnosti gradonačelnika je davidi bebe i uruči vaučere. Roditeljstvo je jedna od najlepših stvari i ovo je zaista lep početak godine za sve nas, a Grad će i dalje voditi računa o deci i njihovom razvoju i budućnosti“, rekao je gradonačelnik Valjeva.

Da podsetimo da se u okviru programa Socijalne i dečije zaštite, od 1. januara 2021. godine, isplaćuje jednokratna novčana pomoć u iznosu od 40.000 dinara za svako prvo rođeno dete u porodici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *