sreda, 19. juna 2024.

Gradonačelnik se neće naći na sudu zbog napada na komunalne policijace

Objavljeno: 17. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović neće se naći na sudu zbog napada na dvojicu komunalnih policajaca, koji se dogodio pre dve godine ispred noćnog kluba „Prezident“. Kako saznajemo, nakon što su komunalni policajci Darko Đukić i Rade Đurđević podneli krivičnu prijavu protiv Gvozdenovića i vlasnika noćnog kluba „Prezident“, aktuelni gradonačelnik, koji je u to vreme bio poslanički kandidat SNS, je iskoristio mogućnost odlaganja krivičnog gonjenja u tom postupku.

Dr Gvozdenović se tada u skladu sa Zakonikom o krivičnom postupku pozvao na institut oportuniteta, uz obrazloženje da se već nalazi na listi kandidata za poslanike u Skupštini Srbije. Nakon toga, uplatio je 50.000 dinara u humanitarne svrhe, te je postupak protiv njega u ovom predmetu okončan.

Krajem marta 2014. godine komunalni policajci Darko Đukić i Rade Đurđević su prijavili da ih je prilikom kontrole radnog vremena kluba “Prezident” napao tadašnji kandidat za narodnog poslanika SNS Slobodan Gvozdenović, preteći im “da će ostati bez posla ako ubuduće budu prišli tom ugostiteljskom objektu”.

Kada je postavljen za prvog čoveka Valjeva krajem juna ove godine, jedan od prvih koraka gradonačelnika Slobodan Gvozdenovića bio je premeštanje komunalne policije iz gradske kuće u prostorije nekadašnje Direkcije za zemljotres u Pantićevoj ulici.

7 komentara na “Gradonačelnik se neće naći na sudu zbog napada na komunalne policijace

   1. ,,Snadokan ,, ajde da se nadjemo i reci mi to sa objasnjenjem , vas Gvozdenovic ,poltrnon , kukavica , lazov , a da vas pitam .Ko mu zaposli sestru u Bolnicu kao lekara i da li ispunjava uslove za rad ne samo da leci nego i da kosi travu ja sumnjam da ona moze da radio bilo gde ni u jednoj firmi , ustanovi a pogotovu da leci pacijente .Ovde mora da odgovara i onaj ko je primio jer sam objasnio da sumnjam da zbog problema koje ima ne moze da radi ili dobije lekarsko uverenje i ko je izda lekarsko uverenje .Hocemo ,,pametni,, dalje ?

    8

    6

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *