petak, 12. aprila 2024.

Gradonačelnikova obećanja

Objavljeno: 20. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Pre tačno godinu dana Valjevo je dobilo novog gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića (SNS). Prvi čovek Valjeva još uvek, zvanično, nije predstavio rezultate rada njegove dosadašnje vladavine. Da li je valjevska vlast, predvođena SNS i SPS, uradila dovoljno ili nedovoljno za godinu dana, o tome će najbolje prosuditi sami građani. U svom ekpozeu pred odbornicima Skupštine grada 20. juna 2016. godine dr Gvozdenović je rekao da će jedan od glavnih zadataka lokalne vlasti u naredne četiri godine otvaranje novih 2.000 radnih mesta u Valjevu. On je dodao da nova vlast mora da postavi visoke ciljeve, a jedan od njih je otvaranje od 1.000 do 2.000 novih radnih mesta kroz direktne investicije u industrijsku proizvodnju.

„Ovo je jedan od naših ciljeva. Partije koje su dobile poverenje građana moraju da sve svoje potencijale stave u funkciju napretka Valjeva. Nastojaćemo da u narednim godinama obezbedimo intenzivan razvoj grada na svim poljima i da stvorimo uslove za efikasno funkcionisanje gradskih organa i službi. Nastojaću da sa svojim timom, na zadovoljstvo svih građana, na funkcije dovedem ljude koji će moći uspešno da obavljaju sve dužnosti, znanjem, iskustvom i ličnim kvalitetima, a koji će biti važniji od svake stranačke, porodične, zemljačke ili bilo koje druge pripadnosti“, rekao je Gvozdenović.

Da li je gradonačelnik oko sebe okupio tim stručnih ljudi, koji rade u interesu građana, a ne u ličnom ili partijskom interesu, prosudite sami.

Gradonačelnik je pre tačno godinu dana poručio da je Valjevu neophodna kompanija koja će zauzeti mesto nekada uspešne „Srbijanke“. Naveo je da je veoma važno da lokalna fabrika ima dobru saradnju sa vojnom fabrikom „Krušik“, te da je dogovor sa Ministarstvom odbrane oko vojne imovine je jedan od bitnijih zadataka za dalje dovođnje novih investitora u Valjevo.

“ Od svih nosilaca funkcija, od svih organa i tela gradske vlasti i uprave tražićemo striktno poštovanje zakona, javnost u radu i transparentnost, objektivnost i nepristrasnost u procesu donošenja svih odluka, a naročito onih koje se tiču upotrebe javnih sredstava. Uprava i javna preduzeća Grada moraju biti otvorena za sve mlade stručnjake ili njihove ideje koji umeju i žele da Valjevo učine uređenim i prosperitetnim mestom. Predstavnici Valjeva trebalo da se aktivno zalažu u republičkim organima za promene tekućih politika u smeru u kojem se Grad Valjevo najbolje i najbrže može razvijati“, poručio je tada Gvozdenović.

 

 

3 komentara na “Gradonačelnikova obećanja

  1. Mislim da ste nesto pogresili , i mislim da najvecu odgovornost za sve ima Gvozdenovic , kuka place ,moli da prodej Kovac cak kolikonesto nacuh i preti , naravno nista ovde nije strano ovom gradonacelniku i naravno opet ce biti neki oportunitet.Ne vidim ako neko nekoga mrzi da je kriv za nesto sto BOSS naredi i mora da se ispuni Svedoci smo da je trazio veca ovlascenja i dobio je , znaci za ta jos veca ovlascenja mora i da odgovara ako je a, jeste napravio propusta sto kazu pravnici za zatvor !

    8

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *