sreda, 17. aprila 2024.

Humanitarna akcija

Objavljeno: 16. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Udruženje „Dobri ljudi” organizuje još jednu humanitarnu akciju prikupljanja polovne odeće i obuće i hrane za najsiromašnije građane. Akcija će biti organizovana danas od 16 do 19 časova na šest lokacija u gradu. Svi oni koji žele da pomognu građanima koji nemaju dovoljno, garderobu, obuću i hranu mogu da donesu na punktove na Petom puku, Kolubari dva, Brđanima, Tešnjaru i u centru grada. Predsednik Udruženja „Dobri ljudi” Dušan Perić kaže da je ovo prilika da pokažemo našim sugrađanima da vidimo i prepoznajemo drugoga koji trpi i dajemo svoj odgovor.

U dosadašnjim humanitarnim akcija koje su organizovane tokom jeseni oko 150 socijalno ugroženih ljudi je dobilo neohodnu garderobu i hranu.

Nova akcija „Dobrih ljudi” je danas  od 16 do 19 časova. Punktovi će se nalaziti na sledećim lokacijama: Braće Veličković 44, naselje Peti puk – punkt Caritas Valjevo, Mesna zajednica Naselje oslobodioca Valjeva, Kolubara II – punkt „Dobri ljudi”, Kancelarija za mlade -Centar za kulturu, ulaz kod Doma penzionera – punk Kancelarija za mlade, Psihijatrijska služba Valjevo, Sindjelićeva 62 – Punkt Terapeutska grupa „Credo”, „ETNO KUTAK” na početku Tešnjara – Punkt Dosta bre i Zeke Buljubaše 3, Brđani – Punkt „Sv. Obitelj”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *