četvrtak, 29. februara 2024.

Humanitarna modna revija Udruženja “Rodi se na lepom mestu”

Objavljeno: 7. novembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Udruženje „ Rodi se na lepom mestu“ organizuje humanitarnu modnu reviju pod nazivom “Lepota i moda u humanoj akciji”, koja će biti organizovana 6. decembra u Centru za kulturu od 20 časova. U modnoj reviji će učestvovati ugledni Valjevci iz svih branši i ljudi dobri volje iz javnog života Srbije, uz manekene Studija M. Oni će uz podršku valjevskih butika, šminkera i frizera prikazati ono lepše i humanije Valjevo, a sve sa ciljem prikupljanja novca za opremanje porodilišta i ginekologije Opšte bolnice u Valjevu.

U dosadašnjoj kampanji obezbeđeno oko 130.000 evra i u toku je nabavke važnih uređaja, kao i opremanje ginekološko – akušerskog odeljenja u kojem se godišnje rodi oko 1.300 beba a leči se na hiljade žena sa teritorije Kolubarskog okruga!

“ Svaki dinar prikupljen u kampanji se troši namenski i isključivo za potrebe porodilišta i ginekologije. Dosadašnju kampanju su podržali Grad Valjevo i najznačajniji privrednici i pojedinci iz celog Okruga. Imali smo značajnu medijsku podršku i za našu akciju se čulo širom Srbije. Pozivamo građane da podrže humanitarnu modnu reviju, kao i one koji su u situaciji da uplatom novčanih sredstava na račun  Raiffeisenbanke 265- 6910310000906- 97 pomognu dalje opremanje ginekološko – akušerskog odeljenja valjevske bolnice”, navodi se u saopštenju za javnost koje potpisuje predsednik Udruženja „Rodi se na lepom mestu“ dr Nenad Dimnitrijević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *