nedelja, 14. aprila 2024.

Humanitarna revija za Tomiće

Objavljeno: 29. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Besplatni udžbenici za sledeću školsku godinu, kao i školski pribor, te članarina za školu odbojke, samo su neke od donacija koje su obezbeđene na humanitarnoj modnoj reviji agencije „Novo lice“, čiji je celokupan prihod namenjen kao pomoć mališanima porodice Tomić iz Divaca. Sandru, Ljubišu i Tamaru, decu koja rastu bez roditeljskog staranja i o kojima brinu baba i deda slabog imovinskog stanja, Zavod za udžbenike Srbije, koji se odazvao pozivu agencije „Novo lice“, obradovao je donacijom kompleta udžbenika za narednu školsku 2016/17. godinu.

U isto vreme, valjevska “Una” će za mališane obezbediti potreban školski pribor. Novoosnovani Odbojkaški klub “Stars tim” najmlađoj Tamari obezbeđuje besplatno pohađanje škole odbojke, dok su robno-novčane donacije za troje mališana, između ostalih, obezbedili salon keramike “Savić” i “Eurošop”.

Sav novac koji je prikupljen od posetilaca modne revije, agencija “Novo lice” uplatiće na tekući račun porodice Tomić, kojima je u ovom trenutku potrebno i saniranje porodične kuće.

Pored devojaka i mladića iz Valjeva, Beograda, Lazarevca i Kikinde, učesnika revije koji su nosili modele nove kolekcije valjevskog butika “Holivud”, u umetničkom program večeri “Humanost za Tomiće”, učestvovao je folklorni ansambl i orkestar Doma kulture “Izvor”, estradni umetnik Dušan Đuričić, DJ Nemanja Vasić i mlada književnica iz Beograda Marija Radojičić, koja je prihod od prodaje svoje knjige poezije “Mapa snova” takođe ustupila za Sandru, Ljubišu i Tamaru.

Modnoj reviji, koja je održana u velikoj sali hotela “Grand”, prisustvovao je i veliki broj ličnosti iz javnog života Valjeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *