četvrtak, 18. aprila 2024.

Imenovana nova komisija za dodelu nagrada grada

Objavljeno: 16. januara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Skupština grada imenovala je novu komisiju za dodelu godišnjih nagrada Valjeva, koje se povodom Dana grada dodeljuju 20. marta.

Predsednik ove Komisije, koja ima 11 članova i izabrana je na mandate dug dve godine, je odbornik SPS dr Ljubomir Pavić, dok je njegova zamenica je odbornica SNS Gorica Selaković.

Pored njih dvoje, komisiju iz redova odbornika čine još Viktor Mićić (SNS), a iz Gradske uprave Đorđe Jovančić, dok su ostali članovi Vigor Majić, direktor IS Petnica, Milan Gajić, direktor Poljoprivredne škole, dr Zoran Jokić, dr Željka Marić, kao i advokati Miloš Cvejić i Saša Drajić.

Godišnja nagrada Valjeva dodeljuje se za 14 oblasti, a očekuje se da Grad uskoro objavi i poziv za dostavljanje predloga za nagrađivanje istaknutih pojedinaca i institucija.

3 komentara na “Imenovana nova komisija za dodelu nagrada grada

  1. Jos jedan dokaz kao se bahato ponasa gvozdenovic postavljanejm u komisiju gorice Bozic , sve je ovo dobro al nije dobro za on usta se kune i to sam 100 puta rekao da voli SNS i postuje Vucica .Naravno mi se svi radujemo ovom postavljenju i nije mi jasno da pojedini doktori , sportisti, profesrori dozvole sebi da im ta gorica Bozic { raspitajte se u Drzavnim organima o njenim dobrim delima} koji su casno i posteno stekli diplome budu druga postava . !Samim tim su sebi srusili ugled a doticna i njen ugled govori na savakom koraku i ,,postovanje,, koje pokazuju gradjani Valjeva i zaposleni u Domu zdravlja .Eto to su perjanice Darka Glisic maga koji podrzava ovo i sada je moja sumnja velika ko je ovde protiv Vuicica , a ko nije i ko mu u Valjevu pravi probleme .Nije mu kriv ni jedan novinar , ni jedan gradjanin koji nije umesan sa basketasima gvozdenovica vec cinjenicno stanje !

    3

    3
  2. Dodjite da igramo zajedno , opet ste vi slabo obavesteni , slabo vam to ide rulet zivotni postoji !Jel tako i jel kazete da se ja mnogo igram i da cete me s…..i? Jel sam dobro obavesteni ili ? I mi , ja obavestimo gde sta i kako treba! VOLIM JA VAS i spremajte se za bezaniju dolaze kazu hladna vremena!

    3

    4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *