ponedeljak, 24. juna 2024.

Ingrapomni čisti puteve

Objavljeno: 25. novembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Prvi sneg je najavljen za večeras, a nadležne gradske službe tvrde da su putari spremni. Gradska direkcija je tek danas, po hitnom postupku, izabrala preduzeće “Ingrapomni”,  koje će do kraja godine čistiti gradske ulice i seoske puteve u valjevskom kraju. Pomoćnik direktora Gradske direkcije Vlada Jerinić kaže da za “Patak” da su bili prinuđeni da po hitnom postpuku izaberu izvođača radova, jer je tender za zimsko održavanje ulica i puteva poništen, pošto su preduzeća  koja su se javila dostavila ponudu koja je bila od 2,5 miliona dinara do 20 miliona dinara više od onoga koliko je za taj posao mogla da izdvoji Gradska direkcija.

Jerinić objašnjava da je ovo samo privremeno rešenje i da će u toku ove sedmice Gradska direkcija ponovo raspisati tender za izbor izvođača radova za zimsko održavanje puteva tokom čitave zimske sezone. Za zimsko održavanje ulica i puteva u Valjevu do kraja godine biće izdvojeno 16 miliona dinara, a za uklanjanje snega na Divčibarama planirano je dva miliona dinara.

2 komentara na “Ingrapomni čisti puteve

 1. Uz svo poštovanje Todosija i njegove kompanije, ali se pokazalo u prošloj godini, da oni nisu sposobni i pre svega ne znaju da čiste i posipaju puteve.

  Seoske puteve su čistili samo za jednu traku, tako da se niko na putu nije mogao da mimoiđe.

  U gradu se nisu na vreme i u kontinuitetu posipale ulice, pogotovu strmi delovi, jer im je glavni koordinator bio iz Pančeva. Na pitanje prošle zime gde se nalazi jedna ulica koja nije posuta i to u jutarnjim časovima kada se ide na posao, rekao je da je iz Pančeva i da on ne zna.

  Gospodine Jeremiću, svi se na neki način raduju snegu, a većina nas, pa i ja, se više ne radujemo baš zato što nam se loše čiste ulice i što razmišljamo kako ćemo otići na posao…

  Možda još nije kasno za sve, ali je veliki minus što ranije nije sve dogovoreno.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *