subota, 20. jula 2024.

Inspekcije otkrile brojne nepravilnosti u valjevskim kafićima

Objavljeno: 29. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tokom racije proteklih mesec dana, kada su u pratnji policije, ugostiteljske objekte kontrolisale inspekcije, otkrivene su brojne nepravilnosti, a neki kafići su i zatvoreni na određeno vreme, potvrđeno je portalu Patak online u nadležnim inspekcijama. Valjevska policija u proteklih mesec dana pojačala je kontrolu kafića, restorana i klubova, a pored njih, u kontrolu idu poreska, tržišna, poljoprivredna, veterinarska i turistička inspekcija. Zbog nepoštovanja zakona država gubi ogroman novac, a tako je tokom kontrole valjevskih kafića utvrđeno da mnogi od njih „drže“ neprijavljene radnike, roba koju prodaju nema ulazne papire, a utvrđeno je da neki ne izdaju fiskalne račune.

 

Samo u poslednjoj akciji kontrole ovog vikenda, u jednom poznatom restoranu u centru Valjeva, gde je policija izvršila raciju, valjevski inspektori su kontrolisali rad tog ugostiteljskog objekta skoro četiri sata, jer su utvrđene brojne nepravilnosti. U tom lokalu koji se nalazi u blizini valjevske Hale sportova utvrđeno je da su pojedini radnici radili na „crno“, pazar zatečen u kasi nije se slagao sa izdatim fiskalnim računima, piće koje se prodavalo u objektu nije imalo potrebnu ulaznu dokumentaciju, meso i divljač koji su pronađeni su bez dokumentacije i deklaracije, određene nepravilnosti uočene su i vezano za fiskalnu kasu, a utvrđeni su i sanitarni propusti u kuhinji gde se u tom restoranu priprema hrana.

 

Kako saznajemo, pojačane kontrole ugostiteljskih objekata biće nastavljene i narednih dana, kako bi se stalo na put nezakonitim radnjama, zbog kojih država gubi značajnu svotu novca.

4 komentara na “Inspekcije otkrile brojne nepravilnosti u valjevskim kafićima

 1. Baš me interesuje da li je inspekcija proveravala da li iko izdaje fiskalni račun u kafanici u zgradi u kojoj su političke stranke LDP, SPO i udruženje Pobeda? Kafanicu drži Fazanov sin . Hajde da vidimo, a tvrdim vam da tu inspekcija nije smela ni da kroči.

  12

  3
 2. Miki , pa Fazan je glavni u Valjevu ako mu se zameris bice opasno i mozes da prodjes kao jedan odbornik iz SNS gde bese po mojim saznanjima i sumnjama privedn u toalet na spratu Narcisa.Naravno da ginekolog cuti , naravno da i tu inspekcije treba da malo obrate paznju !ali , ali heheheeh .Bahati !Videli ste mig Gvozdenovicev na Skupstini oko dugovanja nekih ugostiteljskih objekata .Procenite od koga je krenulo da se zaplase ugostitelji nekim inspekcijama i slicno Da li salje inspekcije svom bratu direktoru u Dom zdvaljadr Zavenu , zasto cuti , ?Izgleda da Gradonacelnik nesto prikriva kada je u pitanju bata Zaven od Der Hazarjana!

  7

  1
 3. Taverna zatvorena na dve nedelje zbog nezakonitog rada. Toliko o poštenom i uvaženom ugostitelju gde odseda valjevski „krem“.

  3

  0
 4. Zasto ne zatvorite onog lopova mehanicara Branka Filipovica sa zeleznicke stanice koji vara na sve moguce nacine nikad ne daje priznanice za placeno niti popravlja kvarove vec skida delove a nove kupljene od strane klijenta vraca u prodavnicu za povratak novca, ulje ne menja a naplacuje menjanje te kola namerno tera na probne voznje da se pokaze kako se novo ulje zaprljalo, lopov per se.

  3

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *