subota, 20. aprila 2024.

Inspektori uhapšeni zbog trgovine drogom

Objavljeno: 24. januara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Policijski inspektori Dejan Subotić i Milan Ćulafić uhapšeni su zbog sumnje da su trgovali drogom. Lisice na ruke stavljene su im danas u zgradi valjevske policije i njima je određeno zadržavanje do 48 sati.Oni su osumnjičeni da su u maju prošle godine jednoj osobi iz Valjeva prodali kilogram heroina za 12.000 evra! Bivši šef Odseka za suzbijanje opšteg kriminala u Valjevu Dejan Subotić i nekadašnji vođa grupe za borbu protiv narkomanije Milan Ćulafić prvobitno su bili uhapšeni krajem avgusta, pod optužbom da su od lokalnih narko-dilera primali mito, ali su do danas bili na slobodi. Tada su inspektori po krivičnoj prijavi bili osumnjičeni da su punih sedam godina od dilera primali po 1.500 evra mesečno, kako bi ih „zaštitili“ od policijskih istraga. U optužnici koja je podignuta, nakon čega su pušteni iz pritvora, oni se terete da su od 2006. godine do kraja avgusta 2013. godine  „u nekoliko navrata“ primili 150 evra.

7 komentara na “Inspektori uhapšeni zbog trgovine drogom

 1. Samo nemojte Sašicu da hvalite, najmanje je on zaslužan za ovo.U Valjevu je privredni kriminal veće zlo od narko inspektora, i pred njime Saša zatvara oči.Koji od njegovih saradnika ima kamione angažovane kod Valjevskog tajkuna, ako ne zna, neka se raspita, do Divaca tu ćemu se objasniti.

  0

  0
 2. Nemojte protiv sala,pa on je samo biznismen u korporaciji sa jos jednim nacelnikom malo grade apartmane na divcibarama,hoce reci ta ista firma im to radi besplatno naravno za neke druge usluge

  0

  0
 3. U velikom broju gradova akcija Grom nije dala nikakve pozitivne rezultate a samo u malom broju gradova se pominju rezultati. Jedino u Valjevu imamo sve-obuhvatnu akciju u kojoj je presečen lanac saradnje glavnih dilera i pomagača uz zaustavljanje glavnih izvora odliva informacija.
  Najbolji si magistre

  0

  0
 4. Magistre Saša, da li znate magistra Poćutu?Ako su ovi inspektori najveći krimosi, idite promenite posao ako ste čestit čovek.Većih kriminalaca ima u vašem okruženju, privredni kriminal vam je pravi kriminal u vašoj službi.

  0

  0
 5. Da li to SPS mediji iz Valjeva odrađuju poslednji posao za svoje gazde ponovo na najgori način urušavajući visoko moralne vrednosti i standarde koji su postavljeni akcijama Grom u Valjevu.
  Ni u jednom gradu u Srbiji akcija Grom nije dala ovakve rezultate te stoga napore načelnika i rukovodstva PU Valjevo moramo podržati i oceniti visokom ocenom svi zajedno.

  0

  0
 6. Dobro se zna u Valjevu pod čijom su kontrolom mediji.
  Ni 10 % pozitivnih komentara neće da objave, al doći će i oni na red.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *