četvrtak, 13. juna 2024.

Izabrano najlepše dvorište u Valjevu

Objavljeno: 2. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U okviru akcije „Prolećno raspremanje Valjeva“, koju je organizovalo JKP „VIdrak“, sproveden je konkurs za izbor najlepšeg dvorišta i najlepše terase Valjeva. Na konkurs, koji je trajao od 15. maja do 11. juna, prijavilo se 18 naših sugrađana. Glasanje je trajalo 15 dana na zvaničnoj stranici „Prolećno raspremanje Valjeva“ na drušvenoj mreži Facebook, a pored te vrste glasova, svoj sud dali su i novinari valjevskih redakcija.

U konkurenciji 15 dvorišta, prvo mesto i titula gazdarice najlepšeg dvorišta pripala je Ljiljani Ranković, čija je mala oaza smeštena u Pantićevoj ulici 128. Dvorište Bojane Petrović, u ulici Cara Lazara 2, osvojilo je drugo mesto, dok je treće mesto pripalo divnom mestu za odmor Marijane Kosojević iz Limske ulice broj 17. Najlepša terasa nalazi se u Pantićevoj ulici broj 69, a o njoj se brine Ana Obrenović. Druga najlepša terasa nalazi se u ulici Vladike Nikolaja 27a, a koju je na konkurs prijavio Nenad Đorđević. Terasa Aleksandre Pavlović na adresi Naselje Oslobodioci Valjeva br. 15 proglašena je trećom najlepšom terasom Valjeva.

Glavni sponzor nagrada za šampione i vicešampione u obe kategorije je Una Mega Shop Valjevo, koja je obezbedila poklon vaučere u iznosu od po 5.000 dinara, dok će trećeplasirani iz kategorije najlepše dvorište i najlepša terasa uživati u večeri za dvoje u restoranu „Stari grad“.

Odlučeno je da se specijalna nagrada dodeli Marku Miletiću za najviše osvojenih „lajkova“ (452) na Facebook stranici, tako da će i njemu biti dodeljen vaučer Una Mega Shop-a u vrednosti od 5.000 dinara.

Jedan komentar na “Izabrano najlepše dvorište u Valjevu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *