utorak, 5. marta 2024.

Izložba „Solidarnost u vreme krize“

Objavljeno: 14. jula 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn
epa05958487 A migrant child stands among destroyed homes in Autaya, Eastern al-Ghouta, Syria, 11 May 2017. The migrant children, who moved to Autaya from Deir al-Asafir, which has been controlled by the forces loyal to Syrian President Bashar Assad for around a year, now live in their destroyed homes after a bombing in the area.  EPA/MOHAMMED BADRA
epa05958487 A migrant child stands among destroyed homes in Autaya, Eastern al-Ghouta, Syria, 11 May 2017. The migrant children, who moved to Autaya from Deir al-Asafir, which has been controlled by the forces loyal to Syrian President Bashar Assad for around a year, now live in their destroyed homes after a bombing in the area. EPA/MOHAMMED BADRA

VALJEVO – Izložba fotografija ‘’Solidarnost u vreme krize’’ Fondacije Divac biće otvorena u holu Centra za kulturu Valjevo u petak, 14. jula, od 18.30 časova. Tim povodom govoriće Uroš Delić, menadžer korporativne filantropije Fondacije Ana i Vlade Divac.

Planirano je da u Galeriji u holu valjevskog Centra za kulturu izložba traje do 20. jula, a za posetioce je otvorena svake večeri od 18 do 21 sat.

Izložba fotografija “Solidarnost u vremenu krize” deo je projekta “Slavimo solidarnost” koji Fondacija Ana i Vlade Divac organizuje u okviru proslave 10 godina rada. Izložba je organizovana u partnerstvu Fondacije Divac i novinske agencije TANJUG, koja je ustupila svoje fotografije nastale u dve velike krize – katastrofalnim poplavama iz maja 2014. godine i migrantskoj krizi koja je u Srbiji eskalirala u leto 2015. godine.

Inače, povodom obeležavanja jubileja Fondacije Ana i Vlade Divac, tokom godine priređen je niz događaja širom Srbije, u cilju podsticanja građana na društvenu solidarnost. Izložba “Solidarnost u vremenu krize” organizovana je uz podršku Evropske unije i programa “Evropa za građane i građanke”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *