četvrtak, 25. jula 2024.

Izmenjen režim saobraćaja zbog radova na vrelovodnoj mreži

Objavljeno: 10. septembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zbog radova na izgradnji vrelovodne mreže u Železničkoj ulici, koji će trajati do 9. decembra, utvrđen je privremeni režim saobraćaja tokom izvođenja radova, saopšteno je iz Gradske uprave.

Odobreno je preusmeravanje saobraćaja svih vozila iz dela Železničke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do raskrsnice sa Ulicom Vojvode Mišića i u Ulici Vojvode Mišića od raskrsnice sa Pantićevom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Vladike Nikolaja, na kojim se izvode radovi na izgradnji vrelovodne mreže.

Odobren je prolaz vozila na delu ulice zabranjenom za saobraćaj i to: za vozila za snabdevanje objekata, vozila stanara na postojeće parkinge i kolske ulaze u dvorišta i vozila izvođača  radova koji nemaju alternativu za dopremu materijala na postojeća gradilišta u delu zatvorene ulice do ispred rova gde se obavezno fizičkim barijerama zatvara saobraćaj.

Zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje vozila na kolovozu i trotoaru u Železničkoj ulici i Ulici Vojvode Mišića gde se izvode radovi.

Radovi će se izvoditi fazno i izvođač radova je „Sinergy tech“ iz Beograda, koji je u obavezi  da obavesti javnost pre početka svake faze izvođenja radova u periodu trajanja te faze.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *