nedelja, 26. maja 2024.

„Jedinstvo“ odbija da asfaltira Suvoborsku

Objavljeno: 16. aprila 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Suvoborska ulica, čiji je deo raskopan kada je postavljen regionalni cevovod, još uvek nije asfaltirana. Iako su iz JP “Kolubara”, koje je investitor radova, u nekoliko navrata stizala obećanja da će taj deo biti asfaltiran čim prorade asfaltne baze u Valjevu, to se nije dogodilo. Miodrag Marković,  direktor JP “Kolubara” u izjavi za Patak kaže da je taj posao sada u rukama građevinskog preduzeća “Jedinstvo” iz Sevojna, koje izvodi radove. Kako saznajemo, to preduzeće posao odlaganja asfaltiranja ulice do sada je pravdalo time da u Valjevu ne rade asfaltne baze, međutim, građevinska sezona je već počela, neke ulice koje se finansiraju iz gradskog budžeta su asfaltirane, a “Jedinstvo” iz Sevojna još uvek odbija da Suvoborsku ulicu vrati u prvobitno stanje. Direktor gradilišta Jedinstva u Valjevu Petar Petrović je u kratkoj izjavi za  Patak rekao da će taj posao biti završen kada se budu stekli uslovi za to, ne precizirajući na koje uslove misli.

Zbog neodgovornog ponašanja preduzeća “Jedinstvo” protestovali su u više navrata gradonačelnik Stanko Terzić i direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić. Prvi čovek Valjeva je nedavno najavio da će se gradska vlast žaliti predstavnicima EU, iz čijih fondova se finansira izgradnja regionalnog cevovoda, zbog toga što izvođač radova odbija da vrati deo Suvoborske ulice u prvobitno stanje.

 

Jedan komentar na “„Jedinstvo“ odbija da asfaltira Suvoborsku

  1. Gradski funkcioneri nisu upućeni u osnove uprave – znali bi da je za nepostupanje po ugovornim obavezama nadležan Sud – Privredni Sud.
    Šovijalno kao i uvek sa privrednim manipulacijama ili mahinacijama !?

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *