sreda, 24. aprila 2024.

Jeremić: Ne napuštam Valjevo, samo menjam radno mesto

Objavljeno: 6. juna 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dojučerašnji zamenik gradonačelnika Valjeva Dragan Jeremić, koji je postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu za zaštitu životne sredine, poručio je da će se i na novom radnom mestu „boriti“ za projekte koji se tiču Valjeva. On je u obraćanju sa skupštinske govornice poručio da niti beži, niti napušta Valjevo, menja samo radno mesto. „ Sa novog radnog mesta, možda, mogu i više doprineti, tako da ću se maksimalno zalagati da deo problema u oblasti ekologije bude rešen. Siguran sam da će na prvom mestu biti rešavanje problema aerozagađenja, a najvažnija mera je prelazak toplane na biomasu. To bi dovelo do niže cene grejanja i povećanje broja korisnika na daljinskom sistemu grejanja. Od JP ’Srbija šume’ dobili smo dopis kojim je potvrđeno postajanje resursa za prelazak toplane na biomasu“, rekao je Jeremić.

Dojučerašnji zamenik gradonačelnika Valjeva je, komentarišiću kampanju koja je u poslednje vreme vođena protiv njega, rekao da do sada nije želeo da odgovara na laži koje su plasirane, navodeći da su sve iznete tvrdnje neistinite.

„Vama koji ste mislili da svo zlo ovog grada kreće od Dragana Jeremića Poćute, mogu da poručim da ćete se odmoriti, jer Poćuta nije više u gradskoj vlasti, ali je Valjevu i dalje na raspolaganju. Valjevo ne sme da trpi zbog nas koji dođemo, budemo i odemo. Ja nikada nisam bio prvi čovek Valjeva i to još jednom moram da ponovim. Pozicija gradonačelnika, njegovog zamenika, pa i direktora Direkcije, na čijem sam čelu bi nekoliko godina, se u mnogome razlikuju. Mnogi su mislili da sam ’žario i palio’ dok sam bio direktor Direkcije, mnogi su me zvali „glavni baja“, međutim, to je daleko od istine“, poručio je Jeremić.

Dragan Jeremić će, nakon napuštanja funkcije zamenika gradonačelnika Valjeva, već od naredne sednice ponovo sedeti u odborničkim klupama Skupštine grada, jer je tražio vraćanje odborničkog mandata, koji je „predao“ kada je postao zamenik gradonačelnika Valjeva.

 

 

2 komentara na “Jeremić: Ne napuštam Valjevo, samo menjam radno mesto

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *