ponedeljak, 24. juna 2024.

Jokić ponovo na čelu Skupštine grada

Objavljeno: 29. februara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Sednicom lokalnog parlamenta, koja je zakazana za petak 4. Mart, preddsedavaće Mihailo Jokić (SNS), saznaje Patak. Tako će se Jokić, posle višemesečne pauze, vratiti na čelu lokalnog parlamenta. Do toga je došlo nakon što je Upravni sud poništio rešenje o razrešenju predsednika Skupštine grada Mihaila Jokića. Jokić se sa čelnog mesta Skupštine grada povukao krajem avgusta prošle godine, pošto je Vrhovni kasacioni sud, po žalbi valjevskog pravobranioca, doneo odluku da se poništi odluka Upravnog suda, kojom je pre godinu i po dana Jokić ponovo vraćen za čelnog čoveka Skupštine grada i naložio da se taj slučaj vrati na početak. Medjutim, doneto je konačno rešenje koje je u korist Jokića, tako da se njegov povratak u skupštinske klupe očekuje u petak.

2 komentara na “Jokić ponovo na čelu Skupštine grada

  1. Kao su neki zapeli teško da će dr Boško danas proći na sednici. Verovatno se o njegovom izboru neće ni razgovarati. Biće skinut sa dnevnog reda sednice i pre njenog početka. Ali šta će vladajuća koalicija koja se polako raspada zbog nesuglasica unutar njihovih redova? Priča se da je drug Milorad Mića Ilić u fazi prelaska kod Vulina. Dobio ponudu kakva se ne odbija? E da mi je znati da li je dr Boško Đukanović razlog ili nešto drugo? Videćemo danas. Socijalisti se mnogo uzmuvali, ne znaju šta im je činiti, a znaju da stara garda na čelu sa Ilićem vuče bar 1/3 birača SPS.

    2

    0
  2. Kako nisu uspeli da dr Boškovu tačku skinu sa dnevnog reda, sednica je odložena. Vrlo hrabra odluka rukovodstva SPS. Nova odbornička grupa sačinjena iz redova PUPS-a i PS se nije pojavila, kao i mnogi drugi. A šta li će sada raditi vladajuća koalicija koja se polako raspada zbog nesuglasica unutar njihovih redova? Priča se da je drug Milorad Mića Ilić u fazi prelaska kod Vulina. Dobio ponudu kakva se ne odbija? E da mi je znati da li je dr Boško Đukanović razlog ili nešto drugo? Videćemo. Išao je juče drug Jeremić na ribanje i po svoje mišljenje kod Đorđa i Antića, šta li su mu naložili? Socijalisti se mnogo uzmuvali, ne znaju šta im je činiti, a znaju da stara garda na čelu sa Ilićem vuče bar 1/3 birača SPS.

    2

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *