nedelja, 26. maja 2024.

Jokić ponovo predsednik Skupštine grada

Objavljeno: 30. jula 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Mihailo Jokić (SNS) ponovo se vratio u Skupštinu grada i od juče je zvanično ponovo predsednik lokalnog parlamenta. Jokić za Patak kaže da se na funkciju predsednika Skupštine grada vratio nakon što mu je uručeno rešenje o poništenju prethodne odluke lokalnog parlamenta o njegovoj smeni. „ Šta će biti dalje to ne znam. Možda odbornici vladajuće koalicije već danas skupljaju potpise kojima traže moju smenu, a možda će biti uvedene privremene mere, jer za to ima više razloga“, rekao je Jokić.

On je danas na prvom radnom zadatku po povratku na funkciju predsednika Skupštine grada, gde će raditi volonterski, pošto je u penziji. Jokić je danas otputovao u Beograd kako bi pokušao da sa predstavnicima države razgovara o obnovi u valjevskom kraju nakon majskih poplava.  Kakav je status Slavice Cupać Pantelić, koju je 28. ferbuara vladajuća koalicija postavila za predsednicu lokalnog parlamenta, biće poznato narednih dana, a doskorašnja predsednika Skupštine grada je trenutno na bolovanju.

Podsećamo, Upravni sud je, po žalbi Mihaila Jokića, poništio odluku po kojoj je razrešen dužnosti predsednika Skupštine grada na sednici lokalnog parlamenta 28. februara, kada je došlo do promene vlasti u Valjevu.

Jedan komentar na “Jokić ponovo predsednik Skupštine grada

  1. A jel’i to moguće, a šta mu je bata Aleksa, osim što su obojica penzioneri, i dežurni za zapošljavanje prijateljica recimo Djezbi, i recimo u Telekom Valjeva.STIDITE se ako znate za sramotu.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *