subota, 20. jula 2024.

Još jedan plaćeni član Gradskog veća

Objavljeno: 12. oktobra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradsko veće je dobilo još jednog plaćenog člana. Prof. dr u penziji Miroljub Ivanović (SNS), koji je u martu ove godine izabran za neplaćenog člana Gradskog veća, po odluci gradskih odbornika, ubuduće će biti u radnom odnosu i njegova funkcija biće plaćena. Do sada Ivanović je, kao i svi drugi neplaćeni članovi Veća, dobijao 5.000 dinara po sednici. Kako nam je objašnjeno u Gradskoj upravi, po zakonu, Ivanović, kao funkcioner, iako je penzioner, može da bude zaposlen u lokalnoj samoupravi, a za vreme obavljanja funkcije on neće primati penziju, već platu koja mu sleduje kao plaćenom članu Gradskog veća.

Pored Ivanovića, Gradsko veće ima još dva plaćena člana Gradskog veća, a to su Žarko Kovač, koji je na to mesto izabran na kvoti SPS, kao i Dejan Bogojević (SNS).

2 komentara na “Još jedan plaćeni član Gradskog veća

  1. Možda ne smeju zbog sestrića da zinu nego da ga plaćaju koliko on zine. Obična otimačina narodnih para. Sestrić ministar tata sestrićev trgovac oružjem, baba kažu da hoće da bude general u vojsci-još i to da sačekamo.

    9

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *