nedelja, 21. jula 2024.

Još jedna premijera bez publike

Objavljeno: 1. oktobra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zbog epidemiološke situacije i mera koje su na snazi u Valjevu i druga premijera ovogodišnjeg „Abro festa“ biće upriličena na potpuno drugačiji način. Naime, predstavu „Otvaranje dosijea“ po motivima iz dela Matije Bećkovića, glumci će večeras odigrati pred praznom dvoranom, bez prisustva publike.

Ipak, valjevski ljubitelji pozorišta će najnovije ostvarenje Gradskog pozorišta „Abrašević“ moći da pogledaju na online platformi, kao i na tv programu.

Predstava  „Otvaranje dosijea“ biće emitovana u subotu u 21 sat na programu Televizije VA PLUS. Repriza je na istom kanalu dan kasnije u 17 časova. Za predstojeći vikend će biti postavljena i na YouTube kanalu Gradskog pozorišta „Abrašević“.

Na ovaj način je krajem prošle sedmice odigrana i prva „abrofestovska“ premijera „Urnebesna tragedija“ po tekstu Dušana Kovačevića.

Nažalost, još u junu dogovorene gostujuće predstave „Malogradjanska svadba“ u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu  i „Ručni rad“ teatra „Promena“ iz  Novog Sada biće odložene  i odigrane kada to u narednom periodu bude dozvoljavala epidemiološka situacija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *