utorak, 23. aprila 2024.

Još tri kamere koje snimaju prekršaje

Objavljeno: 10. marta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu će ove godine proraditi još tri kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje. Pored četiri postojeće kamere za automatsko snimanje prekršaja, nove kamere biće postavljene na „duplim trakama“, na izlazu iz Valjeva u pravcu Beograda, zatim na putu ka Bajinoj Bašti i na obilaznici kod „Jugopetrola“. Ove kamere registrovaće saobraćajne prekršaje, uključujući i prekoračenje dozvoljene brzine, a nesavesni vozači će kaznu dobiti na kućnu adresu.

Za nabavku tri nove kamere je izdvojeno osam miliona dinara, a novac je obezbeđen od sredstava koja se u gradsku kasu sliju po osnovu naplate saobraćajnih prekršaja koji su napravljeni na području Valjeva. Predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Dobrosav Janković nije želeo da nam otkrije kada će tri nove kamere biti u funkciji, uz poruku da informacije ne daje preko telefona!

U Valjevu su do sada postavljenje četiri kamere. Pored kamera u centru grada, na raskrsnici Karađorđeve i Sinđelićeve ulice, kamere su postavljene kod Parka Pećina u Ulici Majora Ilića, kod trgovine „Sezam“ na Šabačkom putu i u ulici Vladike Nikolaja kod štamparije „Publik“, na ulazu u Valjevo.

4 komentara na “Još tri kamere koje snimaju prekršaje

 1. Nikada novca dosta za Gradonacelnika , Trosi Skoda dosta ..A u kom to svetu zivi ovajkada ne daje informacijena telefon jel da se sto vise kazne vozaci , e sramote za Srbiju .Sve je tajna kod vas u Opstin u Domu zdravlja u JKP Vidrak …..

  4

  2
 2. Dobro Gorane a jel tajka da ti je Mika zaposlio ženu u javno zdravlje i to sada u stalni radni odnos. I jel to razlog tvoje omraze prema ljudima koji vode institucije. Isti su i Oni i tvoj Mentor.

  1

  6
  1. Don Korleone ajde da se nadjemo i da tebi i ostalima sve objasnim ,ako budete mogli da shvatite .Ovako se krijete iza izmisljenih imena{ ja znam ko ste danas je sve napredno i nemoj da se sekirate da ste tajni}.Kada god i gde god , javite nije nikakav problem .Nemoj te smarati gradjane sa glupostima kada im zavlacite duboko ruku u dzep .po vama jos malo svi ce vozoti bicile kao nekada u Kini .Treba pomoci gradjanima a ne maznjavati lovu od istih .VOLIM JA VAS PUNOOOOO..

   4

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *