nedelja, 23. juna 2024.

Još uvek nisu objavljeni konačni rezultati izbora

Objavljeno: 5. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iako je od lokalnih izbora prošlo skoro dve nedelje konačni rezultati još uvek nisu objavljeni. Kako je saopštila Gradska izborna komisija konačne rezultate izbora za odobornike još uvek nije moguće utvrditi, jer je pred Upravnim sudom u Beogradu u toku postupci po žalbi Verana Panića, nosioca izborne liste SRS u Valjevu. Panić je podneo prigovor na odluku GIK o tome da izbori u MZ Gradac  i na Petom puku ipak neće biti ponovljeni, iako je prvobitno saopšteno da su na ta dva biračka mesta uočene brojne nepravilnosti. Pošto je njegov prigovor odbila Gradska izborna komisija, postupak se sada vodi pred Upravnim sudom u Beogradu.

U GIK-u očekuju da će postupak pred Upravnim sudom biti završen do kraja ove sedmice, nakon čega bi trebalo da se proglase konačni izborni rezultati. Prema preliminarnim rezultatima glasanja u Valjevu SNS je osvojila 26 odborničkih mandata, SPS 18, DS četiri i Dosta je bilo tri odbornička mandata, dok su sve ostale partije ostale ispod cenzusa.

8 komentara na “Još uvek nisu objavljeni konačni rezultati izbora

 1. Pa receli Predsednice da izbori na ova dva mesta nisu validni ,aaaa!Zasto onda odbi zalbu Predsednice , zasto sramoto jedna , zar ovim nisi potvrdio da moras i krivicno da odgovaras ?Nije po zakonu , nadjeni propusti i nikom nista ..Samo za pravedno , ali ocito da ti moras da jos ucis pod stare dane prava ili si ,,morao,, tako da uradis .Ajde molim te ja ukrade , ti ukrade i puj pike nema nista ..e dokle je takvih likova onda ce biti i ovakvog haosa.!!!!

  9

  2
 2. Srecno, Gosp. Vucicu pismeni i posteni ljudi su zeleli da pobedu dobijete u VA. Imacete puno posla u Centru za socijalni rad, Zdravstvenom Centru- psihijatrija, Poreskoj upravi, kao i Sudu ali ovo su glavne karike koje koce ostale institucije i tu je leglo nemorala, falsa, i nerada. SRECNO…

  7

  3
 3. Imali neko iz SPO u Valjevskim Naprednjacima ?Ako ima i ta prica opet ce izdati kao i u Sapcu , jednom su izdali u Valjevu sa famoznim Faznom i sta onda ocekivati opet tumbanje , zar SPO nije u koalicijina Republici .Tesko , tesko ali neko ih uvuce kao pitome i postene.Pa gospodo iz SPO { ili preletaci unek GG} imate li obraza da budete i na Republici , a u Sapcu pogazili ste na Republiku ?Cekao vas nastavk i one ptice prve koja je dosala u SNS I njegove poteze!Srecno nam Valjevo!!Opameti se ako imas mozga !!Postar….

  9

  2
  1. Kristina sine, pa ti si muško!!! Pozdravio te Turčin. Javni mu se ovih dana pa nam napiši šta on veli.

   2

   9
   1. Maco { decacicu moj} pa ti volis decake , nije ti { nije vam to strano } u vasoj druzini.Napisa ja ticice , a ti tumaci kao hoces ..O kom Turcinu pricas pojma nemam jer o onim janicarima…?Jel da pricam ciko o SPO ?Moze …Ali ja bih htela pticice {prrrrr} da se vidim sa vama , ako ne odletite u neke krajeve !!!

    5

    0
 4. Turčin ima svoje Janičare, ili ti vojsku za žrtvovanje koje hrane mrvicama sa prestola vlasti. Turci i njihova logija još žive u Valjevu sa svojim pokoljennem u vidu poturica.

  8

  10
 5. Najzad se i to završilo. Sutra se oglašava Gradska izborna komisija sa Rešenjem iz Upravnog suda. Sada bar znamo ko nam je sve u Gradskoj skupštini. Čuo sam da ima varijanti da naprednjaci naprave vlast (čak neki tvrde da je to već i dogovoreno) sa socijalistima, mada ima pprotivnika takvoj koaliciji sa obe strane. Bune se neki naprednjaci ali i neki njihovi koalicioni partneri sa liste ali i mnogi socijalisti (Popučanski klan u naprednjacima: Gagić, Kovačević i Stanojević uz Popučanski klan u Novoj Srbiji: Vojvoda, Vlajković i Pavić, a svi oni uz Popučanski klan u socijalistima: Radojičić, Pavlović, Popovićeva i Vićentić). Gagić zapeo da bude zamenik Gradonačelnika što formalno ne može (em nije na listi, em Krivične, em ga ne vole u Beogradu, em…). Vlajković bi bar da on od sviju njiovih bude u nekakvoj vlasti kao pomoćnik Gradonačelnika (što mnogo teško ide). Vojvoda ne voli Crvene i naprednjake od ranije (a voli njiove pare). Popovićeva zbog ranijih svađa na relaciji Popovići – naprednjaci (a kako su oni iz koalicione JS to što pričaju ode niz vetar). Najozbiljniji je drug Vićentić jerbo je on vlasnik firme preko koje se mnogo toga svašta čini i radi a ne bi nda se povinuje g. Nenadu Popoviću pa će sa svojim mandatom činiti tako što će ga kao Kviska uložiti u buduću Rusku stranku koju će uskoro izfinansirati njegov ali i uopšte drug Jeremić ovde u Valjevu. Kovač iz LDP verovatno prelazi iz tabora DS u tabor SNS (na krilima najsvežijih dogovora na liniji SNS-LDP), a sa još dvoje crvenih pravi mini odborničku grupu. Šta će biti – biće. Na nama je još jedino da sačekamo.

  1

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *