subota, 20. aprila 2024.

Jugo završio u rovu iskopanom za toplovod

Objavljeno: 13. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Protekle noći u Pantićevoj ulici, gde se gradi toplovod, u rov je upao vozač „juga“. Očevici kažu da su se, iz iskopanog rova za toplovod, videli samo točkovi, pošto je „jugo“ upao u iskopani kanal. Nesvakidašnja scena dogodila se u blizini raskrsnice Dušanove i Pantićeve ulice. Kako je portalu Patak online potvrđeno u valjevskoj policiji, vozač „juga“ je izgubio kontrolu nad vozilom i završio u rovu dubokom nekoliko metara. Vozač nije bio u alkoholisanom stanju, a na sreću, prošao je bez povreda.

Radnici koji grade toplovod, koje smo jutros zatekli na licu mesta, kažu da je taj rov bio propisno obeležen, a jutros su ponovo zatezali zaštitnu mrežu, kako bi na odgovarajući način obezbedili gradilište.“ Jutros je vlasnik automobila došao sa ’pauk’ vozilom, koje je iz rova izvuklo ’juga’“, rekli su nam jutros  radnici koji izvode radove na izgradnji toplovoda.

Zbog izgradnje toplovoda u Valjevu su raskopane mnoge centralne ulice, a radnici koji grade toplovod nedavno su se neslavno „proslavili“, jer su greškom prekopali 100 metara asfalta u Sinđelićevoj ulici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *