subota, 20. jula 2024.

Kamere koje snimaju prekršaje proradile i na Ubu

Objavljeno: 21. februara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje proradile su i na Ubu. Kamere koje snimaju prekoračenje dozvoljene brzine postavljene su u ulice Svete Popovića, na putu od Uba ka Obrenovcu, a povezane su sa serverom ubske saobraćajne policije. Tako će oni koji prekorače dozvoljenu brzinu do 50 kilometara u naseljenim mestima biti identifikovani na osnovu registarskih tablica, i na kućnu adresu dobiće kaznu.

Prema podacima Policijske stanice na Ubu do najvećeg broja saobraćajnih nezgoda na tom području dolazi zbog neprilagođene brzine. Zbog toga će u narednom periodu kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje biti postavljene na još tri lokacije na području Uba. Kako je najavljeno, kamere će biti postavljene na raskrsnici kod ubske crkve, zatim u Tamnavskoj ulici na putu za Banjane, dok ubska policija još uvek nije donela konačnu odluku o lokaciji za postavljanje treće dodatne kamere za snimanje saobraćajnih prekršaja.

Pored kamera koje snimaju saobraćajne prekršaje, Ub je pokriven sa 48 sigurnosnih kamera, koje su postavljene na oko 10 lokacija i povezane su sa serverom ubske policije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *