četvrtak, 18. jula 2024.

Kamiondžije gledalo oko dva miliona ljudi

Objavljeno: 29. decembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Nova serija Filipa Čolovića „Kamiondžije“ koja je rađena po scenariju Gordana Mihića, počela je sa emitovanjem sinoć na RTS. Prvu seriju, čiji su prvi kadrovi snimljeni na Ubu, gledalo je oko dva miliona ljudi!

Serija od 20 epizoda počinje slučajnim susretom Žiće (Tihomir Stanić), bivšeg šofera, a potom bibliotekara u maloj seoskoj školi u okolini Uba, i Baje (Nenad Jezdić), vozača autobusa u gradskom saobraćajnom preduzeću na Ubu. Taj susret će u potpunosti izmeniti njihove živote.

Nakon što su ostali bez posla, gledajući reprizu serije „Kamiondžije“ sa popularnim Miodragom Petrovićem Čkaljom i Pavlom Vuisićem, koji su igrali Jareta i Paju, oni su odlučili da kupe kamion i osnuju firmu za prevoz robe.

Posle skoro pola veka od emitovanja prvih kamiondžija, kada su za volanom sedeli Paja i Jare, iza upravljača nove serije sede Tihomir Stanić i Nenad Jezdić, koji krstare ubskim drumovima u potrazi za boljim životom.

Najveći deo serije snimljen je na Ubu, gde, kako je ranije rečeno, nijedan pedalj Uba nije ostao sakriven.

U „Kamiondžojama“ još igraju i Nataša Marković, Branislav Zeremski, Paulina Manov, Danina Jeftić, Iva Ilinčić, Nebojša Ilić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero. Pored njih, u seriji igraju amateri ubskog Pozorišta „Raša Plaović“ i valjevski glumci.

Jedan komentar na “Kamiondžije gledalo oko dva miliona ljudi

  1. Srecno Kamiondzije, prava stvar je pokazati Ub svetu, kad si hiljadama kilometara udaljen od Srbije I naletis na vrhunski film „sa Uba“ to je onda dozivljaj!

    2

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *