ponedeljak, 20. maja 2024.

Karići grade jeftine stanove i u Valjevu?

Objavljeno: 22. marta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kompanija BK grupa planira izgradnju socijalnih stanova u Srbiji čija će cena biti manja od 500 evra za kvadratni metar, a na spisku gradova u kojima će se graditi ti stanovi trebalo bi da bude i Valjevo. To je novinarima izjavio narodni poslanik Dragomir Karić, koji je prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dana Valjeva. Kao moguću lokaciju na kojoj će biti izgrađeni jeftini stanovi Karić je naveo prostor nekadašnje kasarne „Kadinjača“, koja je na prodaju.

Kako je ranije najvljeno, gradnja jefinih stanova širom Srbije mogla da počne krajem 2017. ili početkom 2018. godine. Pored Beograda, socijalni stanovi sa cenom koja bi, bila „daleko ispod tržišne“, gradili bi se i u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, kao i u ostalim gradovima u Srbiji, a na tim poslovima bi bila angažovana domaća građevinska industrija.

Jedan komentar na “Karići grade jeftine stanove i u Valjevu?

  1. Da li to znaci da ce za dzabe da dobiju Kadinjacu? Pa posle kad od toga ne bude nista, njima osta Kadinjaca besplatno? Karici su vise poznati kao prevaratni i lopovi nego kao neko ko narodu nesto cini.

    4

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *