ponedeljak, 26. februara 2024.

Klub obožavalaca Novaka Đokovića u Valjevu osnovao dr Đukanović

Objavljeno: 28. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U staroj čaršiji Tešnjar u Valjevu osnovan je klub obožavalaca Novaka Đokovića „Ritern“. Osnivač i predsednik ovog kluba je poznati kardiohirurg dr Boško Đukanović, koji je bio dugogodišnji direktor Insituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“. Uskoro u Valjevu se očekuje i otvaranje prvog Muzeja  na svetu posvećenog Novaku Đokoviću.

„Valjevci su poznati kao duhoviti i kreativni ljudi, pa se u razgovorima rodila ideja da osnujemo klub obožavalaca Novaka Đokovića. Iako su možda neki skeptični i ne shvataju nas ozbiljno, mogu da kažem da će ovo biti jedna ozbiljna priča. Za početak smo obezbedili prostorije za rad kluba, uskoro će u tom prostoru biti izloženi eksponati koje budemo mogli da pribavimo, a na televizijskom ekranu će se 24 sata emitovati svi Novakovi mečevi. U klubu će biti postavljen i tron, na koji će, naravno, moći da sedne jedino Novak Đoković. Očekujem da se u klubu nađe i poneki Novakov pehar, jer da bi smestili sve njegove pehare, bila bi na potrebna dvospratnica“, priča u šaljivom tonu za portal Patak online dr Boško Đukanović.

Člansku kartu broj jedan kluba obožavalaca Novaka Đokovića je dobila baba našeg košarkaškog reprezentativca Miloša Teodosića Budimirka Spasojević (94), u čijem dvorištu je, na improvizovanom košu na garaži, Teo napravio prve košarkaške korake. Članska karta pod rednim brojem dva je pripala čuvenom valjevskom stolaru i zaštitniku stare gradske čaršije Tešnjar Predragu Đukanoviću (93), poznatijem kao Pera Šuška.

„Interesovanje za naš Klub je ogromno. Ljudi se masovno javljaju, telefoni su se usijali, a očekujem da će se pored Valjevaca, Klubu pridružiti mnogi građani iz drugih mesta u Srbiji, ali i inostranstva, jer su u naš klub svi dobrodošli. Već su nas se priključili mnogobrojni Valjevci, a za početak ćemo našim članovima kluba podeliti 500 majica sa likom Novaka Đokovića“, kaže Đukanović.

Pored kluba obožavalaca, u planu je i otvaranje Muzeja Novaka Đokovića u Valjevu. Đukanović kaže da će taj muzej biti jedinstven na svetu, jer „klubova obožavalaca Novaka Đokovića ima dosta, ali do sada niko nije otvorio Muzej posvećen našem slavnom teniseru“. Druge detalje u vezi ovog jedinstvenog Muzeja na svetu Đukanović još uvek ne želi da otkrije.

4 komentara na “Klub obožavalaca Novaka Đokovića u Valjevu osnovao dr Đukanović

 1. Ovaj tekst je “ dokaz“ da smena dr. Djukanovica je bila opravdana i potrebna .
  Umesto da se posvetio svojoj profesiji i unapređenju Instituta, on se bavio svim i svačim samo ne Institutom i njegovoj budućnosti .
  Bio je zalutao na pomenutu funkciju na krilima DOS-a i nastavlja da se bavi svim i svačim.
  Dobra procena Vlade Republike Srbije .

  6

  3
 2. Muzej Novaku Đokoviću u Valjevu je pun pogodak za one koji pojma nemaju ni o čemu, i koji ne poznaju i prepoznaju šta sve i kome sve pre Novaka u Valjevu treba podići spomenik ili dati naziv ulice. A činiti promociju drugome sebe radi je već druga priča. Tron je Novak sebi sam podigao, a ima mnogo onih koji zaslužuju da im Valjevo podigne tron.

  4

  1
 3. Novak Djokovic je “ institucija “ i zaslužio je muzej i svu počast ne u Valjevu nego u Beogradu !
  Ja samo iznosim moje mišljenje u vezi dr. Djukanovica koji je bio direktor Instituta 15 god . i nije uradio ništa za Institut da bi bio bolji i prepoznat u Svetu .
  Bavio se više Metalcem, Svetosavskom trkom , Šahovskim klubom , državnom politikom … samo ne svojim poslom .
  Izgubljenih 15 godina i na kraju “ bruka “ na koji nivo direktor Instituta se obraća Ministru zdravstva i.
  Nedorastao Bgd i pomenute funkcije .

  5

  1
 4. On ako zna i moze treba da uradi nesto za hirurgiju u Valjevu a ne da se bavi ovim prizemnim vasarskim stvarima.On je meni blago receno sumnjiv.

  2

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *