petak, 24. maja 2024.

Ko ucenjuje odbornike?

Objavljeno: 23. aprila 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Odbornici vladajuće koalicije tvrde da su izloženi stalnim pritiscima i ucenama zbog odluke da 28. februara formiraju novu vlast u Valjevu. U saopštenju za javnost koje potpisuje „vladajuća koalicija“ navodi se da se ne biraju sredstva da bi se odbornici sprečili da obavljaju dužnost za koju su izabrani. „ Na njih se vrši konstantan pritisak i ucenjivanje. Preti im se, šalju se na službena putovanja u vreme zasedanja Skupštine, otpuštaju se sa posla članovi njihovih porodica“, navodi se u saopštenju vladajuće većine, međutim nije navedeno koji odbornici trpe pritiske i ko im preti.

U saopštenju se još navodi da informacije plasirane u medijima u vezi sa zapošljavanjem pojedinih odbornika nisu tačne u potpunosti. Međutim, nije navedeno da li je posao dobilo više ili manje od četiri odbornika vladajuće koalicije, o čijem zapošljavanju smo dobili potvrdu od direktora Vidraka i Vodovoda. Kako smo ranije objavili, posao u gradskim preduzećima su dobila dva odbornika URS, jedna odbornica JS i odbornica DSS.

U istom saopštenju se dodaje da je glavna aktivnost SNS-a u proteklih dve godine bila zapošljavanje svojih članova i članova porodica stranačkih funkcionera u gradskim i republičkim javnim preduzećima i ustanovama.

Jedan komentar na “Ko ucenjuje odbornike?

  1. Nije im proslo prvo lazno optuzivanje, ni drugo, pa ni trece, cetvrto… ali evo nove neosnovane optuzbe. Svaka cast. Ljudi vredno rade, predani su svom jedinom poslu koji obavljaju.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *