ponedeljak, 27. maja 2024.

Kompresor za jedan dan skinuo samo 15 metara asfalta

Objavljeno: 5. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Juče su zvanično počeli radovi na rekonstrukciji dela Karadjordjeve ulice od zgrade Višeg suda do raskrsnice sa Dušanovom ulicom. Preduzeće „Kompresor“, koje je dobilo ovaj posao, juče je za ceo dan ‘skinulo’ samo 15 metara asfalta u jednoj traci Karadjordjeve ulice. Radovi su tek odamakli malo dalje od picerije „Taverna“, a da se prvog dana radova nije radilo zadovoljavajućim tempom potvrdio je i direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić. „Radovi na skidanju asfalta se moraju ubrzati i dobio sam obećanje da će taj posao biti završen do kraja dana“, rekao je Jeremić. Od toga kada će putari skinuti stari sloj asfalta zavisi i ulazak ekipa „Vodovoda“ u Karadjordjevu ulicu, čiji je zadatak zamena starih vodovodnih cevi. Inače, posao rekonstrkcije Karadjordjeve ulice je dobilo preduzeće „Kompresor“, ali pošto nemaju ni mehanizaciju ni odgovarajući kadar, praktično, radove na rekonstrukciji Karadjordjeve ulice će izvesti Preduzeće za puteve, koji su podizvođači ovog posla. Ovo nije prvi slučaj da se „Kompresor“ pojavljuje kao izvođač radova, a da posao, na njihov „račun“ uradi neko drugo preduzeće.

7 komentara na “Kompresor za jedan dan skinuo samo 15 metara asfalta

 1. Gasnogovornik Policijske konjice u Valjevu zvani Saša, zaposlen kod Mike i Poćute utvrdio je da se sve radi po zakonu, a da najviše prestupnika ima na raskrsnici Sindjelićeva Karadjordjeva ulica. Policjski konjanici su na sceni i na ceni.

  0

  0
 2. vazno da se dobije poso i da se uzme 10 posto a kada ce se zavrsiti i kako to nije vazno ,,, odakle je ta szr kompresor oni su stvarno imali neki mali kompresor koji su rucno vukli po gradu

  0

  0
  1. Da li je ovo izjavu dao dir. javnog preduzeća Jeremić ili slučajni prolaznik?! Jeremić se ponaša kao da nikakve nema veze s tim Kompresorom? Pa ko ih je angažovao? Sigurno se nisu sami angažovali već su kao takvi prošli jer im je takve koordinate za nastup na konkursu dala Direkcija a ne građani. Direkcija je bila „skromna“ jer šta bi bilo da su „prošli neki skuplji, kvalitetniji“?! Gde bi tu bio Njegov a naš interes? Gde bi tu bio Njegov za nas opšti interes? Po ko zna koji put gledamo kako se neuki razigravaju o našem trošku!

   0

   0
 3. Nemojte tako. G. Tomašević ima celih 15 zaposlenih u firmi i nije SZR već spada u mala reduzeća. Neto dobitak za 2013. mu je bio oko 15 miljuna dinara – pa to nema ni Pijaca a ni Vidrak sa svojih 700 zaposlenih… A 10% – pa to je sve u granicama (ne)normaliteta u nas. Samo da završe već jednom Karađorđevu do kraja decembra – to je glavno i da se otvori pred izbore.

  0

  0
   1. Poćuta je čovek koji je izrekao najviše nebuloznih obećanja od svih političara u Valjevu! On kako zine izpljuska neko „epohalno“ obećanje koje nikad ne bude ostvareno. I nikom ništa? Doduše, ostvario je „Da se smrzneš“ prodavnicu u Pantićevoj ali na ženino ime! I dok on onako agresivan ne posustaje laprdajući od nemila do nedraga, pitam se zašto ga niko novinara ne upita npr. kako on kao dir. jednog javnog preduzeća, najavljuje osnivanje drugog javnog preduzeća koje će se baviti poljoprivredom? Kakve on ima veze s tim, nit radi u GU, nit je agronom..,o poljoprivredi zna jedino poreklom, ali to nije dovoljno.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *