petak, 24. maja 2024.

Konačno puštanje u saobraćaj Ulice Vuka Karadžića

Objavljeno: 29. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ulica Vuka Karadžića će biti puštena u saobraćaj danas u 17 časova, saopšteno je iz Gradske uprave. U toku popodneva mogući su manji radovi na završetku horizontalne signalizacije, zbog kojih nema potrebe držati celu ulicu zatvorenu, poručuju izvođači radova iz GP „Kompresor ing“.

Grad Valjevo se zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju. Rezultat svega je da smo dobili modernu i lepu ulicu, koja je sačuvala gradski duh i prepoznatljive platane, dobila dodatnu funkcionalnost i postala ukras našeg grada.

Podsetimo, Ulica Vuka Karadžića je bila u veoma lošem stanju i godinama je čekala na rekonstrukciju.

S obzirom da je bio veliki pritisak javnosti i nezadovoljstvo stanjem u kojem se nalazi ulica, odlučeno je da se ne čeka sa radovima, pa je veći deo radova obavljan tokom jeseni i zime, što ih je dodatno usporilo.

Foto: Grad Valjevo

Ulica Vuka Karadžića je sada kompletno i kvalitetno rekonstruisana i spremna da traje dugi niz godina, stoji u saopštenju za javnost Gradske uprave.

Linije gradskog i prigradskog prevoza

Linije gradskog i prigradskog prevoza, koje su bile izmenjene zbog rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića, od sutra, 30. marta, će saobraćati redovnom trasom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *