subota, 20. aprila 2024.

Koncert dobrodošlice

Objavljeno: 5. oktobra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ovogodišnju koncertnu sezonu pod nazivom „U muzikalnom stilu“  valjevska muzička škola otvara „Koncertom dobrodošlice“, koji okuplja profesore ove škole na koncertnom podijumu svečane sale škole 5. oktobra u 19 časova. „Koncert dobrodošlice“ nastao je sa željom da muzikom svojih profesora Muzička škola „Živorad Grbić“ svečano otvori vrata svojim novim prvacima, ali i svim drugim Valjevcima kojima je muzička umetnost u srcu.

Pored  značajnih priznanja učenika postignutih na mnogobrojnim muzičkim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, i sve većeg broja valjevskih studenata na muzičkim akademijama, jedan od najvećih kvaliteta valjevske škole jeste kvalitet koncertantnog  izvodjaštva, koji profesori ove škole aktivno razvijaju i u kreiranju valjevske muzičke scene, ali i kao predstavnici valjevskog umetničkog zvuka u zemlji i inostranstvu.

Iz tog razloga upravo „Koncert dobrodošlice“ otvara  ovogodišnji koncertni program škole koji će kroz narednih 10 meseci valjevskoj publici predstaviti trenutno najaktuelnija imena i ansamble umetničke muzike u zemlji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *