četvrtak, 25. jula 2024.

Konkurs za prijem radnika u „Krušiku“

Objavljeno: 26. juna 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Vojna fabrika "Krušik", foto: Patak online

VALJEVO- Vojna fabrika „Krušik“ je objavila konkurs za prijem radnika u proizvodnji. U konkursu, koji je objavljen i na zvaničnom sajtu „Krušika“, nije navedeno koliko radnika će biti primljeno, ni da li ta fabrika ima potrebnu za stalnim radnici ili se radi o ugovorima na određeno vreme.

Kako je navedeno, prijave za konkurs, sa potrebnom dokumentacijom, zainteresovani mogu da dostave na adresu: Holding korporacija „Krušik“ a.d. Valjevo, Vladike Nikolaja br. 59, 14000 Valjevo, sa naznakom „za Kadrovsku službu“.

Komisija za sprovođenje procedure za izbor kandidata po javnom konkursu će pristigle prijave razmotriti i predložiti v.d. generalnog direktora listu prijavljenih kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Neblagovremene, nepotpune, nerazumljive prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove javnog konkursa, Komisija će odbaciti zaključkom protiv koga nije dozvoljena žalba.

Komisija će u roku od 8 dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata, obavestiti učesnike o rezultatima konkursa, navedeno je u konkursu za prijem novih radnika u „Krušiku“.

3 komentara na “Konkurs za prijem radnika u „Krušiku“

  1. U Zastavi oružju još veći cirkus. Radi lik od 73 pune godine, pprimaju i poslastičarke, i kuvare i frizerke ako imaju lepe noge. Konobarice okolnih kafana imaju prednost. Predsedniku sindikata produžavaju angažovanje iako treba da ide u penziju. Ovde je totalni cirkus i sprdnja!!!! Za 2500 -3500 evra (cenzurisano) odmah prima za stalno.. Ali dovode samo budale i neradnike.

    7

    1
  2. Kad sam trazio posao u Krusiku nema za mas.ing ali islo bi za pare! E sad EU zemlje su nas uzele pa radimo tamo i razvijamo njihovu privredu ,kad niste dali nasu.

    3

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *