subota, 20. aprila 2024.

Kupanje na petničkim bazenima po starim cenama

Objavljeno: 16. maja 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ove letnje sezone cene ulaznica na bazene u Sportsko-rekrativnom centru „Petnica“ ostaće nepromenjene. Dnevna karta koštaće, kao i prošle godine, 250 dinara. Novina je da će od ove sezone po nižoj ceni moći da se kupaju penzioneri. Za njih će dnevna ulaznica biti 170 dinara, dok će cena svih ostalih ulaznica biti kao i tokom prošle godine, kaže Aleksandar Mijailović, direktor Ustanove za fizičku kulturu, koja gazduje petničkim bazenima.

„ Ulaznice su skuplje od prošle sezone, a pre toga cene nismo menjali punih sedam godina. Ove godine ulaznice će isto koštati kao i prošle, a odlučili smo se za povoljniju cenu ulaznica za penzionere, imajući u vidu da mnogi od njih imaju male penzije, a često dovode svoje unuke na bazen i uopšteno, česti su posetioci našeg kompleksa. Da bi kupili kartu po povoljnijoj ceni, potrebno je da ponesu ličnu kartu i poslednji penzioni ček “, rekao je Mijailović.

Letnja sezona na petničkim bazenima startovaće 1. juna, ako dozvole vremenski uslovi. Do tada biće završeni svi radovi u ovom kompleksu, kako bi bazeni bili spremni za posetioce. U prošloj letnjoj sezoni prodato je oko 73.000 ulaznica. Pored dnevne karte, koja će koštati 250 dinara, ulaznica za kupanje na bazenima posle 15 časova prodavaće se po ceni od 170 dinara, mesečna karta je 2.500, a ulaznica za celu sezonu, koja uključuje i korišćenje zatvorenog bazena u zimskom periodu, košta 4.500 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *