četvrtak, 13. juna 2024.

Kupanje u zatvorenom bazenu tek od 1. aprila

Objavljeno: 29. januara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Velikim međunarodnim plivačkim mitingom u Petnici 31. januara biće otvoren zatvoreni bazen, na koji građani čekaju već godinama. Međutim, to ne znači da će bazen od tog dana biti otvoren i za građane. Kako najavljuju u „Valisu“ zatvoreni bazen, za početak, koristiće samo plivački i vaterpolo klubovi, dok bi za građane trebalo da bude otvoren od 1. aprila. Direktor „Valisa“ Aleksandar Mijailović kaže za „Patak“ da je razlog za to što ta ustanova nema dovoljan broj zaposlenih, koji bi mogli da budu preusmereni na rad na zatvorenom bazenu u Petnici, ali i činjenica da nisu završeni svi unutrašnji radovi, uključujići i svlačionice, što je uslov da bi građani mogli da koriste balon u Petnici.

„Ako država ne odobri dodatno zapošljavanje u ’Valisu’, radnike ćemo angažovati onda preko neke agencije“, kaže Mijailović.

Cenu ulaznice za zatvoreni bazen u Petnici određuje Upravni odbor „Valisa“, a o tome još uvek nije odlučivano. Inače, radovi na postavljanju balona u Petnici koštaju 31,5 miliona dinara.

Jedan komentar na “Kupanje u zatvorenom bazenu tek od 1. aprila

  1. Hahaha,kupanje u aprilu? Jel to šala ili? Najbolje bi bilo kupanje u julu mesecu,u zatvorenom bazenu….Mnogo smešno…

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *