nedelja, 23. juna 2024.

„Kupi voljenom, ali ne zaboravi i muža“

Objavljeno: 6. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Da se trgovci u poslednje vreme dovijaju na razne načine da bi došli do većeg broja kupaca, pokazuju mnogobrojni primeri. Među njima, pored raznih akcija, pojedini trgovici su se dosetili da na duhovit i dovitljiv način pokušaju da dođu do mušterija. Jedan od njih je Vojin Kikanović, vlasnik diskonta pića „Sam“ iz Krupnja, koji Valjevsko pivo prodaje uz veoma duhovite poruke, poput „Kupi voljenom, ali ne zaboravi i muža“, kao i „Akcija! Kupite jedno pivo po ceni dva piva i drugo dobijate za jedan dinar“.

Njegove reklamne poruke izazvale su brojne pozitivne komentare na društvenoj mreži Fejsbuk. Vlasnik diskonta Vojin Kikanović, koji se dosetio da se uz šaljive parole što više približi kupcima, kaže da su mnoge od njih inspirisane životnim situacijama, koje su se dogodile u njegovoj radnji.

„ Jedan dan je došla jedna komšinica i tražila je pet hladnih piva za svog voljenog! Ja sam joj rekao da kupi pivo voljenom, ali da ne zaboravi i muža. Oboje smo se smejali i nakon toga tako je i nastala ova reklamna poruku. Ljudi pozitivno reaguju, ismeju se, a danas je svakome od nas potreban smeh zbog svega onoga što nam se dešava“, priča za portal Patak online ovaj trgovac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *