ponedeljak, 22. jula 2024.

Lazar Gojković biće nosilac liste SNS za predstojeće izbore

Objavljeno: 2. marta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Prvi na odborničkoj listi Srpske napredne stranke u Valjevu na predstojećim lokalnim izborima biće Lazar Gojković, saopštila je ta stranka. “Gojković ima 36 godina, svojim predanim radom i zalaganjem preporučio je sebe za prvog čoveka naprednjaka u Valjevu u narednom periodu. Oženjen je i otac je jednog deteta. Lazar Gojković ima visoko obrazovanje i nema nijednu mrlju u svojoj karijeri“, navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora SNS.

U saopštenju je navedeno da je Gojković na sednici Gradskog odbora SNS izjavio da mu je velika čast i obaveza to što će biti nosilac liste Srpske napredne stranke u Valjevu i da će pokušati da animira što veći broj onih koji 2016. nisu izašli na izbore, kao i one koji su tada bili neopredeljeni. Pored toga, dodaje se, on je pohvalio dosadašnji rad Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Valjevu i poručio je da će zajedničkim snagama da naprave odličan izborni rezultat.

Na sednici Gradskog odbora je usvojena lista sa 51 kandidatom za odbornike, međutim, imena ostalih kandidata, osim Gojkovića, Srpska napredna stranka nije obelodanila. U saopštenju je još navedeno da će predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić Valjevo posetiti 22. aprila u okviru kampanje za predstojeće izbore.

Foto: Lazar Gojković/printscreen/Youtube/Tvaplus

2 komentara na “Lazar Gojković biće nosilac liste SNS za predstojeće izbore

  1. Ma pustite sada Lazu, mi u SNS imamo većih problema od rasporeda na listi i pitencijalnih kandidata za gradonačelnika.
    Kulturni ministar grada nam dao ostavku, čim mu je Gazdarica protekle nedelje uskratila dobijanje godišnje nagrade za kulturu Grada. Da li zbog ljutnje, nemogućnosti da obezbedi 20-tak kapilarnih glasova iz komšiluka ili nečega trećeg Kulturni ministar se elegantno i ljutito povukao iz svih priča. Poznavaoci, istog, tvrde da je slično radio i u SPS a i u Novoj demokratiji dok im je prodavao svoj talenat za taj Nabuko ili već kako se zove, pa netom u bežaniju. Jašta.

    4

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *