nedelja, 21. jula 2024.

LDP neće sa SNS

Objavljeno: 18. juna 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- LDP neće učestvovati u lokalnoj vlasti ukoliko u nju ponovo uđu naprednjaci, poručuju iz ove partije. U poslednje vreme sve glasnije se govori o tome da socijalisti i naprednjaci ponovo pregovaraju o vraćanju “ na staro” i ponovnom ulasku SNS u lokalnu vlast. Takva naredba je, navodno, stigla iz Beograda iz centrala dve partije. Tu informaciju nisu želeli da potvrde ni socijalisti ni naprednjaci. SNS je krajem prošle godine doneo odluku o izlasku iz lokalne vlasti. Kasnije su se predomislili, pa odlučili da ipak u vlasti ostanu, međutim, 28. februara, socijalisti su formirali novu skupštinsku većinu sa nekoliko partija koje imaju manji broj odbornika. Među njima je i LDP. Funkcioner  te stranke Dragan Mojsilović  kaže da ukoliko dođe do ponovnog formiranja koalicije SNS i SPS, oni neće učestvovati u lokalnoj vlasti.

“Ne verujem da do toga može da dođe, a i ukoliko se i desi, tu nema mesta za LDP”, rekao je Mojsilović.  Posle duže pauze, šefovi odborničkih grupa vladajuće koalicije sastaće se sutra, a tema sastanka je predstojeća sednica lokalnog parlamenta, koja će, najverovatnije, biti održana početkom jula.

Jedan komentar na “LDP neće sa SNS

  1. Poćuta vas uveo u vlast, on će vas i izbaciti napolje.A koji ste vi to stručnjaci, kakve to škole imate, šta ste u privatnom životu napravili, jel i vama Bradić lider? TIKVE STE SEJALI SA POĆUTOM I BRADIĆEM, SAD JEDITE TE PLODOVE.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *