petak, 14. juna 2024.

Ležeći policajac postavljen u blizini hotela Pepa

Objavljeno: 17. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Ležeći policajac kod hotela "Pepa"

DIVČIBARE- U blizini mesta gde je pre tri meseca na rekerativnoj nastavi na Divčibarama nastradao desetogodišnji dečak iz Subotice je postavljen ležeći policajac. Na nekoliko metara od mesta tragedije, ispred hotela „Pepa“, po nalogu JP „Puteva Srbije“ je postavljena horizntalna i vertikalna signalizacija, kojom bi trebalo da se poveća bezbednost gostiju, prvenstveno dece, koja su najbrojnija. Među hotelima gde na rekreativnoj nastavi odseda veliki broj dece je upravo hotel „Pepa“, gde je sada postavljen ležeći policajac, tako da deca i drugi gosti, sada mogu na bezbedan način da pređu na drugu stranu ulice, gde je nedavno izgrađen trotoar dužinom glavne saobraćajnice koja prolazi kroz Divčibare.

Centar Divčibara

Ležeći policajci su postavljeni još u centru Divčibara, kao i u blizini Doma zdravlja. Pored toga, obeleženi su pešački prelazi na svim sporednim putevima i ulicama koji vode ka glavnoj saobraćajnici koja prolazi kroz Divčibare.

Nakon nezapamćene nesreće u junu, kada je u grupu dece koja su bila na rekreativnoj nastavi, uleteo vozač „tojote“ dok su prelazili ulicu, nadležni iz „Puteva Srbije“ obećali su da će u glavna saobraćajnica koja prolazi kroz Divčibare biti obezbeđena potrebnom sigurnosnom signalizacijom.

U nesvakidašnjoj nesreći koja se dogodila 12. juna je nastradao Aleksa Dimitrov (10) iz Subotice, učenik OŠ „Miloš Crnjanski“, dok dve devojčice lakše povređen. Vozač „tojote“ je na kolonu dece naleteo dok su prelazila ulicu u blizini hotela „Pepa“. Iako su mu učiteljice i rekreator mahali, da bi se zaustavio, on je uleteo u grupu dece i na licu mesta usmrtio desetogodišnjeg dečaka.

 

Izvor: Patak online

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *