subota, 20. jula 2024.

Lidl o otvaranju objekta u Valjevu

Objavljeno: 9. septembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Radovi na izgradnji maloprodajnog objekta nemačkog trgovinskog lanca Lidl u Valjevu se privode kraju, a u toj kompaniji nisu želeli da otkriju tačan datum otvaranja, ali su u izjavi portalu Patak online poručili da se nadaju da će to biti do kraja ove godine.

„Izuzetno nas raduje što ćemo postati deo zajednice u Valjevu, kao i to što ćemo potrošačima iz ovih krajeva ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine, posebno znajući da nas oni dugo i nestrpljivo iščekuju. Trenutno privodimo kraju radove na izgradnji objekta i sve teče po planu. Bez obzira na to kada gradnja prodavnice bude završena, odluka o tačnom datumu otvaranja biće naknadno objavljena, a očekuje se do kraja godine”, saopšteno je iz kompanije “Lidl”.

U toj kompaniji još uvek ne otkrivaju koliko će ljudi dobiti posao u objektu u Valjevu.

„Kako proces zapošljavanja još uvek nije završen, broj novih kolega koje možemo da očekujemo u Valjevu ćemo komunicirati nakon završenog procesa. O tačnom datumu otvaranja, kao i o svim drugim relevantnim novostima potrošači i šira javnost će biti blagovremeno obavešteni“, saopštio je „Lidl“.

Kako je navedeno, prodavnica u Valjevu će biti standardnog tipa sa oko 2.400 m2 bruto površine i 125 parking mesta.

“Lidl prodavnice u Srbiji, pa tako i buduća prodavnica u Valjevu, se odlikuju modernijim dizajnom, prostranim prodajnim prostorom i parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje”, navedeno je u toj kompaniji.

U leto 2019. godine nemački trgovinski lanac Lidl je kupio zemljište u Valjevu za otvaranje još jednog njihovog maloprodajnog objekta u Srbiji.

„Lidl“ će biti otvoren na prostoru bivših magacina trgovinskog preduzeća „Diva“, na raskrsnici Vladike Nikolaja i Pop Lukine ulice.

3 komentara na “Lidl o otvaranju objekta u Valjevu

  1. Mislim da je dobro za Valjevo da ima Lidl i mislim da nije konkurencija europromu i drugima zato sto svaka roba ima svog kupca samo je pitanje ljubaznosti mislim da tu do sada lidl ima vise iskustva!

    5

    1
  2. Dobro je za Valjevo da ima što više megamarketa, jer to znači veću konkurenciju, niže cene i veliki broj proizvoda na popustu. Bilo bi dobro i kad bi se osim Lidla, u dogledno vreme u Valjevu otvorili i megamarketi lanaca DIS, Univer Export i naravno Mega Maxi.

    6

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *