utorak, 25. juna 2024.

Lidl potvrdio da je kupio zemljište u Valjevu

Objavljeno: 12. juna 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nemački trgovinski lanac Lidl je potvrdio da je kupio zemljište u Valjevu za otvaranje još jednog njihovog maloprodajnog objekta u Srbiji. „Lidl“ će biti otvoren na prostoru bivših magacina trgovinskog preduzeća „Diva“, koji se nalazi u blizini Zavoda za javno zdravlje, na raskrsnici Vladike Nikolaja i Pop Lukine ulice.  Kompanija „Lidl“ potvrdila je portalu Patak online da je kupila zemljište u Valjevu, ali u odgovoru nisu mogli da preciziraju kada će biti otvoren njihov maloprodajni objekat u gradu na Kolubari.

„Raduje nas informacija da nas građani Valjeva sa nestrpljenjem očekuju. Kao što smo najavili, veoma smo zainteresovani za dalji razvoj na tržištu Srbije, kako bi što više potrošača imalo prilike da se uveri u najbolji odnos cene i kvaliteta koji nudimo. Potvrđujemo kupovinu zemljišta za prodavnicu u Valjevu, koja je u našoj strategiji za širenje mreže, a na kojoj se tek obavljaju pripremni radovi i prikuplja potrebna dokumentacija za gradnju, te je o otvaranju rano govoriti. O svim relevantnim informacijama u vezi otvaranja Lidlovih prodavnica, potrošači i šira javnost će biti blagovremeno obavešteni“, stoji u odgovoru dostavljenom portalu Patak online.

 Gradska uprava je prošle sedmice objavila poziv za javnu prezentaciju urbanističkog projekta izgradnje parcele u Pop Lukinoj ulici, čiji je nosilac urbanističkog projekta je Lidl Srbija. Cilj je da se ovim urbanističkim projektom stvore planski uslovi za izgradnju maloprodajnog objekta Lidla.

Nemački trgovinski lanac Lidl  u Srbiji ima 23 maloprodajna objekta, a početkom juna Lidlove prodavnice su otvorene u Obrenovcu i Sremskoj Mitrovici.

 

Foto: Lidl

 

4 komentara na “Lidl potvrdio da je kupio zemljište u Valjevu

  1. Bravo, onj koj su protiv ,su prvi u Lidl. I u Grcki odmar isto samo to trase. Sve prodavnice ko rade posten imace dalje svoje kupce. Ja idem dalje u Europrom, Maxi, Dis, Aman i sto u Lidl. Svaka Prodavnica ima nesto posebno sta volim i koristim.

    3

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *