četvrtak, 25. jula 2024.

Ljajićeva podrška Gojkoviću

Objavljeno: 28. maja 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Rasim Ljajić, predsednik SDPS i koalicioni partner SNS, izrazio je bespogovornu podršku Lazaru Gojkoviću, nosiocu liste SNS za lokalne izbore u Valjevu, saopšio je Gradski odbor ove stranke.

“Za mene je mnogo teško da kažem nešto afirmativno za bilo kog kandidata koga ne poznajem. Za Lazara Gojkovića mi to nije teško. Upoznao sam ga na Srebrnom jezeru gde smo radili na neki način zajedno na kampu Teodosića. Video sam jednog mladog, energičnog, sposobnog čoveka i kada sam video da je on kandidat za gradonačelnika Valjeva, naprosto sam se obradovao što će Valjevo dobiti jednog čoveka koji je spreman i sposoban da promeni nabolje grad Valjevo i da ga učini dobrim mestom za život”, izjavio je Rasim Ljajić.

Zahvalivši se Rasimu Ljajiću na podršci, Lazar Gojković, kandidat SNS za gradonačelnika Valjeva, istakao je da će jedan od prioriteta u sledećem mandate biti razvoj Divčibara.

“Uz podršku našeg predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ali i našim idejama i projektima vratiti Divčibarama status turističkog mesta na mapi Srbije i pokušati da ga svrstamo u top 5 destinacija u Srbiji. U turizmu vidimo šansu, za sve Valjevce, za svu našu decu”, rekao je Gojković.              IZBORI 2020.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *