subota, 20. aprila 2024.

Ljižanke prevario lažni vlasnik agencije za naplatu duga

Objavljeno: 26. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

LJIG- Vlasnik lažne agencije za naplatu dugova prevario je dve žene iz Ljiga za oko 30.000 evra! Umesto da im da novac naplaćen od njihovih dužnika, on je celu sumu zadržao za sebe! Ljižanke, koje su umesto duga, dobile nove probleme, odlučile su da presaviju tabak i da ga tuže! Ista muka spojila je pre četiri godine Ljižanke Radu Čabarkapu i Zoru Simić. Čabarkapi je novac ostao dužan vlasnik restorana u kome je radila, koji je nije isplatio više plata, niti joj je vratio novac koji mu pozajmljivala, dok je drugoj Ljižanki, na prevaru, novac izvukao lažni bankar iz Vlasotinca, koji joj je obećao da će joj pomoći da dobije povoljan kredit.

Ljižanka Zora Simić kažu da su od Jovice Radakovića iz Beograda, koji se predstavio kao vlasnik Agencije za naplatu dugova „Plišana“ dobile obećanje da će novac od njihovih dužnika naplatiti u roku od sedam dana. On je taj novac dobio još u julu 2010. godine, ali ga je zadržao za sebe.

Na sajtu Agencije za privredne registre nije moguće pronaći Agenciju za prinudnu naplatu duga „Plišana“, a Jovica Radaković nije odgovarao na telefonske pozive. „Sumnjamo da nismo jedine koje smo prevarene, pošto se radi o veštom manipulatoru“, kažu prevarene Ljižanke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *